POLICIJA UHVATILA PETORICU MLADIĆA: / Ukrali registarske tablice, nabavili fantomke, plinski pištolj i alat za provaljivanje u trgovinu

Image
30.10.2017.
12:19
VOYO logo

Dvojicu 19-godišnjaka, 18-godišnjaka, 21-godišnjaka i maloljetnika zagrebačka policija sumnjiči da su 26. listopada dogovorili da će zajedno provaliti u trgovinu na području Svetog Ivana Zeline.

Osim registarskih tablica koje su ukrali, osumnjičenici su za potrebe provale nabavili fantomke, plinski pištolj, pajser, rukavice, pur pjenu te improvizirani alat za provaljivanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladići su potom provalničke stvari spremili u automobil 'Nissan', a nakon što su stavili registracijske oznake, 19-godišnjak je ostalima dao marihuanu koju su svi zajedno konzumirali.

Tada su krenuli prema mjestu Nespeš u namjeri da provale u trgovinu, ali u tome su ih spriječili policijski službenici, izvijestila je zagrebačka policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija petoricu mladića tereti za kazneno djelo dogovora za počinjenje kaznenog djela, 21-godišnjaka i za krivotvorenje isprave, a 19-godišnjaka za omogućavanje trošenja droga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo