nakon gostovanja u Direktu / Policija privela osobu koja je prijetila psihijatru Hermanu Vukušiću

Image

Nakon njegovog sinoćnjeg gostovanja u RTL Direktu Vukušić se, kako tvrdi, našao na meti Pernarovih podržavatelja

9.1.2019.
16:16
VOYO logo

PU zagrebačka objavila je da istražuje prijetnje smrću upućene psihijatru Hermanu Vukušiću. "Danas, 9. siječnja 2019. godine u prijepodnevnim satima u službene prostorije Policijske uprave zagrebačke pristupio je 53-godišnjak koji je, zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje na njegovu štetu, podnio kaznenu prijavu protiv, u tom trenutku, nepoznatog počinitelja.

Kako je naveo, prijetnja je izrečena putem društvenih mreža nakon njegovog gostovanja u televizijskoj emisiji", navodi se u priopćenju policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Vukušić je od ministra zdravstva i ministra pravosuđa te Hrvatske liječničke komore zatražio da, po pitanju saborskog zastupnika Živog zida Ivana Pernara i njegovih zdravstvenih preporuka, hitno nešto poduzmu.

Nakon njegovog sinoćnjeg gostovanja u RTL Direktu Vukušić se, kako tvrdi, našao na meti Pernarovih podržavatelja, a o čemu je javio na Facebook profilu. Vukušiću su prijetili smrću jer "ismijava poštenog čovjeka Ivana". "Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove što ismijavaju poštenog čovjeka Ivana", piše u prijetnji koja mu je upućena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osoba koja se dovodi u svezu s počinjenjem navedenog kaznenog djela trenutno se nalazi u službenim prostorijama Policijske uprave zagrebačke i nad njim policija provodi kriminalističko istraživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo