STIGLO PRIOPĆENJE MUP-a / Policija istražuje prosvjed A-HSP-a: predsjednik stranke uputio upozorenje premijeru

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

'Policija utvrđuje sve okolnosti navedenog javnog prosvjeda, na kojem je sudjelovalo oko 20-tak osoba', navodi se u priopćenju MUP-a

2.9.2017.
15:39
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Iz MUP-a je stiglo priopćenje u kojem se navodi kako policija utvrđuje sve okolnosti prosvjeda A-HSP-a kojim je stranka odlučila pokazati što misli o uklanjanju ploče HOS-a iz Jasenovca i pritom zapalila primjerak tjednika Novosti.

Predsjednik stranke Dražen Keleminec na prosvjedu je prozvao premijera Plenkovića i poručio mu da se "ne igra sa skidanjem ploče s natpisom 'za dom spremni'". "To je opasno i za vas i za vašu stranku i za one koje vi podržavate. Jer, vi podržavate one koji su palili i i ubijali hrvatsku državu i bili protiv Hrvatske 1991. godine i htjeli veliku Srbiju na teritoriju Hrvatske ili nekakvu Jugoslaviju", poručio je Keleminec premijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>> A-HSP prosvjeduje zbog ploče HOS-a: ispred sjedišta SNV-a zapalili 'Novosti'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas, od 11 do 12 sati u središtu Zagreba, održan je uredno prijavljen javni prosvjed u organizaciji Autohtone-Hrvatske stranka prava pod nazivom 'Spomen ploča braniteljima HOS-a u Jasenovcu'. Policija utvrđuje sve okolnosti navedenog javnog prosvjeda, na kojem je sudjelovalo oko 20-tak osoba", navodi se u priopćenju MUP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo