POLICAJCI U ZADNJI TREN SPASILI ONESVIJEŠTENOG MLADIĆA: / 'Nismo mi heroji, da psa nađemo na cesti spasili bismo ga, a kamoli ne čovjeka'

Image
Foto: PU Istarska

Policajci spasili život 26-godišnjeg djelatnika benzinske postaje u Pazinu

20.1.2019.
19:38
PU Istarska
VOYO logo

Kada su policajci Bojan i Goran u subotu došli po vodu na benzinsku postaju u Pazinu, iza pulta su naišli na 26-godišnjeg djelatnika u nesvijesti kojem su pomogli i spasili mu život. Kako piše 24 sata, s mladićem su bili 40 minuta do dolaska Hitne pomoći.

Sve se dogodilo u 15.40 sati u subotu na benzinskoj postaji Etradex iz Pazina, kada je mladiću pozlilo za vrijeme posla, pa je pao na pod i ostao bez svijesti. Njegova kolegica bila je šokirana i skamenjena promatrala mladića kako se grči na podu, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci došli kupiti vodu

U pravom trenutku na benzinsku su došli policajci Policijske postaje Pula, Bojan Milovanović (33) i Goran Šurlan (29), kako bi kupili vodu.

"Željeli su samo kupiti vodu. Ni na kraj pameti im nije bilo da će sudjelovati u dramatičnoj borbi za život. Ušli smo unutra i čuli zapomaganje djelatnice: 'upomoć, upomoć, molim vas, pao je!' Brzo smo potrčali iza pulta i našli čovjeka kako leži bez svijesti i grči se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djelatnica od šoka nije znala što bi, a mi smo ga brzo podignuli i iznijeli van na zrak. Postavili smo ga na bok i izvadili mu jezik, čak nas je i nesvjesno ugrizao. Svako malo je dolazio k svjesti, nešto bi rekao i opet pao u nesvijest", ispričali su policajci koji su pozvali Hitnu pomoć

Ne osjećaju se kao heroji

Nesretnom mladiću su pomagali oko 30 minuta. Međutim, budući da je Hitna koja je trebala doći iz Pazina bila na drugom terenu, morali su pričekati još desetak minuta dok nije došla Hitna iz Labina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponovno bismo učinili isto, nismo mi nikakvi heroji, da psa nađemo na cesti spasili bismo ga, a kamoli ne čovjeka", poručili su policajci.

Mladić ne zna što mu se dogodilo

Mladić kojemu je pozlilo ne zna što se dogodilo i skoro ničega se ne sjeća. U pulskoj bolnici je pregledan te je ubrzo pušten doma. Ispričao je kako se ne osjeća još uvijek dobro, ali vjeruje da će uskoro biti bolje. To mu je bilo prvi put da je pao u nesvijet i ne zna što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ti policajci su zaista moji heroji! Našli su se u pravo vrijeme na pravom mjestu i znali su što i kako treba učiniti da mi pomognu. Od srca im hvala, kao i svim mojim kolegama na poslu koji su isto priskočili u pomoć", rekao je mladić koji radi na benzinskoj postaji Etradex iz Pazina.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo