Policajci se otrovali na misi na Hipodromu

Iako iz policije poručuju da je samo 10 policajaca zatražilo liječničku pomoć, neslužbeno doznajemo da se čak 40 plavaca otrovalo hranom tijekom mise na zagrebačkom Hipodromu.

9.6.2011.
15:37
VOYO logo

Već u nedjelju nakon mise na zagrebačkom Hipodromu koju je predvodio papa Benedikt XVI. mediji su izvještavali kako su pojedini policajci zbog mučnine primili liječničku pomoć.

O cijelom slučaju raspitali smo se u MUP-u, te nam je glasnogovornica Aleksandra Ljuba odgovorila kako je tijekom papinog posjeta Hrvatskoj policajcima podijeljeno oko 25 tisuća suhih obroka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedno je i za Danas.hr potvrdila da je deset policajaca zatražilo liječničku pomoć s početnom dijagnozom trovanja hranom i crijevne viroze, no neslužbeno doznajemo kako je mučninu osjetilo najmanje 40 policajaca, te da je nekima ozbiljno pozlilo već na Hipodromu.

Također, doznajemo i kako policajci vjeruju da je uzrok trovanja šunka koja se, tvrde, koristila u sendvičima, a koja je navodno neprimjereno dugo bila 'skladištena' po prtljažnicima automobila pri visokim temperaturama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aleksandra Ljuba poručila je da su uzorci hrane i brisevi poslani na Zavod za javno zdravstvo na analizu, a do trenutka pisanja ovoga članka rezultati analize još uvijek nisu bili poznati.

Vezani članak:

arti-201106080003006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo