KAMERA SNIMILA MLADIĆA / Policajci pregledavaju snimke i traže osobe iz dva auta: Požar na Marjanu je podmetnut?

Image
Foto: Splitski dnevnik

Požar je uništio četiri hektara terena, a gorjeli su trava i borovi na privatnim zemljištima

5.7.2019.
14:30
Splitski dnevnik
VOYO logo

Dovršen je očevid požara koji je sinoć buknuo na Marjanu. Iz PU splitsko-dalmatinske potvrdili su kako je utvrđeno da je požar izazvan otvorenim plamenom ili žarom. U tijeku je kriminalističko istraživanje, piše Splitski dnevnik

Policija provjerava sve tragove, i izjave očevidaca, i dostupne snimke kamera. Naime, prema navodima očevidaca koji se još provjeravaju, nadzorna kamera na jednoj od privatnih kuća snimila je, neposredno prije požara, mlađeg muškarca kojeg su zamijetili i očevici, a za kojeg su, zbog sumnjivog ponašanja, zaključili da ima veze s plamenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANAK

Izgorjelo četiri hekatara trave i borova

Ujedno se traže osobe iz dva osobna automobila. Jedno vozilo je unajmljeno u rent-a-caru, a drugo ima strane registracije. Kako se doznaje, i vatrogasci su u postrojbi pregledavali snimke svojih kamera, ali na njima, na žalost, nisu pronašli nikakav trag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Požar je uništio četiri hektara terena, a gorjeli su trava i borovi na privatnim zemljištima iznad Meštrovićeva šetališta na Bambinoj glavici. Vatrogasci su za pola sata požar stavili pod kontrolu, a na terenu su dežurali cijelu noć sve do u petka u podne.

U gašenju je sudjelovalo 40 ljudi s 13 vozila iz JVP Split, DVD Split, DVD Žrnovnica, DVD Vranjic, DVD Solin, DVD Podstrana i DVD Mladost iz Kaštela. Kanader je imao šest naleta, zaključuje Splitski dnevnik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo