SAMO U NOVOM FILMU / Polanskog proganja "Duh"

Image

Nekoliko tjedana dijeli nas od početka snimanja političkog trilera redatelja "Rosmaryjne bebe" i "Kineske četvrti".

23.1.2009.
12:52
VOYO logo

Kontroverzni redatelj Roman Polanski obavlja završne pripreme za snimanje trilera "The Ghost" za koji je angažirao zaista fantastične glumce.                 

Glavnu ulogu britanskog premijera tumači bivši James Bond Pierce Brosnan, a tu su i Ewan McGregor, Tom Wilkinson i nekoć popularni filmski glumac, a današnja TV-zvijezda Jim Belushi. Ljepšu polovicu priče sačinjavaju Kim Catrall ("Seks i grad"), oskarom nagrađena Tilda Swinton i Olivia Williams.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polanski je ujedno i koautor scenarija, baziranog na istoimenom romanu Roberta Harrisa, koji također radi na adaptaciji. Radnja filma vrti se oko lažnog biografa (McGregor) koji, radeći na knjizi o životu bivšeg premijera, doznaje tajnu zbog koje će njegov život doći u opasnost.

Snimanje starta za 10-ak dana u Berlinu, a premijeru možemo očekivati u prvoj polovici sljedeće godine. U međuvremenu, Polanski čeka odluku suda o žalbi kojom traži da mu se nakon tri desetljeća dopusti ulazak u SAD. Tada je, naime, proglašen krivim zbog seksualnog odnosa s maloljetnicom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo