POLA JADRANA ZA 18 DANA: / Dvojica mladića kreću iz Pule u Šibenik - kajakom!

Image
Foto: Facebook

Mladi Šibenčani Toni Skelin i Filip Plavčić idućeg tjedna kreću u nesvakidašnju ekspediciju - iz Pule će put svoga grada krenuti veslajući u kajaku.

8.7.2015.
15:11
Facebook
VOYO logo

Dvojica zaljubljenika u sport i sportske aktivnosti kajakom će obići gotovo polovinu Jadrana. Njihova avantura započinje 15. srpnja kada će se kajakom otisnuti na pučinu te krenuti najprije prema Cresu gdje će i noćiti, piše Šibenski portal.

"Dalje nastavljamo prema Lošinju, Iloviku , Silbi, Istu, Molatu, Ižu, Dugom otoku, Kornatima, a onda preko Kaprija do Šibenika", kaže 29-godišnji Toni Skelin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikamo ne žure

Predviđaju da će im do Šibenika trebati čak osamanest dana, a najduža ruta bit će prvospomenuta, od Pule do Cresa, na kojoj će morati preveslati punih 30 kilometara.

Na put će u nepropusnim torbama ponijeti nešto hrane, desetke litara vode i sokova te vreće za spavanje. Put će, kažu, biti opasan jedino ako i vrijeme bude opasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budući da ćemo s veslanjem krenuti već oko 4,30 ujutro, nigdje nam se ne žuri te ćemo putovati kako nas vrijeme posluži", kaže Toni.

net.hr/Šibenski portal

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo