POLICIJA GA PRONAŠLA / Pokušaj ubojstva u Draganiću: Priveden muškarac koji je nožem ranio 41-godišnjaka

Image
Foto: Goran Stanzl/Pixsell, ilustracija

Do obračuna dvojice muškaraca došlo je 11. veljače u obiteljskoj kući i dvorištu na području Draganića

13.2.2020.
10:58
Goran Stanzl/Pixsell, ilustracija
VOYO logo

Nakon napada hladnim oružjem koji se 11. veljače dogodio u Draganiću, 41-godišnjak je hospitaliziran, a utvrđeno je da je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

S obzirom na kvalifikaciju ozljeda, policija je izvijestila da se sumnja da je 47-godišnjak s kojim se sukobio počinio kazneno djelo pokušaja teškogubojstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog sumnje da je 47-godišnjak počinio kazneno djelo teško ubojstvo u pokušaju, on je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku i doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu", kazali su u policiji za KAportal.

Do obračuna dvojice muškaraca došlo je 11. veljače u obiteljskoj kući i dvorištu na području Draganića. Fizičkom napadu prethodio je verbalni,a uslijed čega je 47-godišnjak hladnim oružjem ozlijedio 41-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sukoba 41-godišnjak se udaljio s mjesta događaja, a pronađen je kasnije u blizini mjesta događaja, nakon čega je zbrinut u zdravstvenoj ustanovi.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja. Naknadno je utvrđeno da 41-godišnjak ima teške tjelesne ozljede opasne po život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo