FOTO: / Pojačan promet na svim cestama, počele se stvarati kolone

9.8.2014.
9:16
VOYO logo

Kolone vozila su na A1 kod naplatnih postaja Lučko u smjeru mora kolona (iz smjera Jankomira oko 5 kilometara, a iz smjera Buzina oko 1 kilometar), na A4 Zagreb-Goričan između čvorova Sveta Helena i Popovec u zoni radova (u smjeru Zagreba kolona je duga oko 1 kilometar), te na A7 GP Rupa-čvor Diračje kod naplatnih postaja Rupa (kolona vozila u smjeru mora duga je oko 2 kilometra).

Magla smanjuje vidljivost

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj. Ima je i na dionicama autocesta A1 između Zagreba i Karlovca, na mostu Gacka te između čvora Gospić i tunela Sveti Rok, na A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Križ te Novske i Nove Gradiške. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Vozače stoga iz HAK-a upozoravaju da održavaju sigurnosni razmak između vozila i mole za strpljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promet osobnih vozila pojačan je na ulasku na granične prijelaze Pasjak (duža čekanja oko 3 sata), Metković (čekanja oko 1 sat), Rupa i Macelj (čekanja oko 30 min), a u oba smjera na Bajakovu (na izlasku kolona vozila je duga oko 4 kilometra) te Karasovići (čekanja oko 15 minuta). Na Bajakovu je pojačan izlazak i teretnih vozila, kolona je duga oko 4 kilometra.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike