SEZONA JOŠ NIJE GOTOVA / Pojačan promet na autocesti A1 između Lučkog i Karlovca, prema jugu

Image
Foto: Ilustracija: Pixsell

Tijekom dana, zbog povećane gustoće prometa, moguće su poteškoće, povremeni zastoji i vožnja u koloni na pojedinim dionicama autocesta

20.8.2021.
8:16
Ilustracija: Pixsell
VOYO logo

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju, pojačan je promet na pojedinim dionicama autocesta i u priobalju, a na A1 Zagreb-Split-Ploče veća je gustoća prometa između naplatne postaje Lučko i Karlovca, prema jugu, izvijestio je u petak Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prometne nesreće na A1 između tunela Mala Kapela i čvora Brinje u smjeru Dubrovnika, vozi se uz ograničenje brzine od 80 km na sat. Uočen je predmet na kolniku između čvora Zadar II i odmorišta Nadin u smjeru Dubrovnika, vozi se jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 80 km na sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na čvoru Lučko vozi se po dva sužena traka

Do 10. rujna zbog sanacije nadvožnjaka u čvoru Lučko vozi se po dva sužena traka u oba smjera, uz ograničenje brzine na 60 km na sat, a privremena prometna regulacija je i na Jadranskoj aveniji;

Tijekom dana, zbog povećane gustoće prometa, moguće su poteškoće, povremeni zastoji i vožnja u koloni na pojedinim dionicama autocesta, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Krčkom mostu (DC102), Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, kod tunela Učka i kod čvora Matulji, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima, u trajektnim lukama i pristaništima te na pojedinim graničnim prijelazima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu. U pomorskom prometu nema poteškoća. Zbog povremeno povećane gustoće prometa tijekom dana moguća su čekanja u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo