POGLEDAJTE VIKENDICU DRAGANA KOVAČEVIĆA: / Za ovo imanje s bazenom i podrumom on tvrdi da vrijedi 60.000 kn

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Premda Kovačevićeva vikendica u Hruškovcu nije luksuzan objekt, on zaisgurno košta puno više od 60.000 kuna

25.9.2020.
13:35
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Bivši šef Uprave Janafa, Dragan Kovčević, u svojoj imovinskoj kartici je prijavio da je vlasnik tri stana sa suprugom. Također, prijavio je da u vlasništvu imaju i dvije garaže. Za jedan stan Kovačević je naveo da vrijedi 2,35 milijuna kuna, drugi 1,25 milijuna i treći 1,85 milijuna kuna. Sva tri stana nalaze se u Zagrebu, baš kao i garaže koje koštaju 110.000 kuna i 75.000 kuna. Za nekretnine je naveo da su stečene od primitaka od nesamostalnog rada kao te kreditima.

Ipak, otkriveno je da Kovačević nije prijavio da je još jedan stan u Zagrebu vlasništvu njegove supruge. Riječ je o stanu čija je površina 45 četvornih metara. Kako navodi Večernji list, Kovačević je za imanje u Hruškovcu naveo da vrijedi 60.000 kuna, a ono ima i bazen, podrum i prizemlje veliko oko 50 četvornih metara. Također, tu je i potkrovlje dok se ispod kuće prostire voćnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SVE PREKO VEZE: /

Uhićeni Kovačević sredio si grobnicu u Aleji velikana na Mirogoju: 'Ta mjesta se inače ne mogu kupiti'

Image
SVE PREKO VEZE: /

Uhićeni Kovačević sredio si grobnicu u Aleji velikana na Mirogoju: 'Ta mjesta se inače ne mogu kupiti'

Vikendica s bazenom

Ekipa Večernjeg lista odlučila je provjeriti kako izgleda ta nekretnina površine 545,5 četvornih hvata. Prema njihovim informacijama, bivši šef Janafa je "organizirao zabave u svojoj vikendici s bazenom". O tome nije bilo podataka u imovinskoj kartici, a nakon provjere tog gospodarskog objekta, zaista se uspostavilo da se radi o vikendici s bazenom.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta nekretnina nalazi se u Hruškovcu, mjestu između Donje Stubice i Andraševaca. Mještani su novinarima potvrdili da je posrijedi Kovačevićeva vikendica. Naime, mjesto Luckina koje on navodi u svojoj imovinskoj kartici ne postoji ni u Zagorju, ali niti u cijeloj Hrvatskoj. Večernji list navodi da to nije neki luksuzni objekt, no da je njegova vrijednost zasigurno veća od 60.000 kuna. Lokalci su to i potvrdili te napomenuli da je 60.000 eura ipak realnija vrijednost te nekretnine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo