BLAGDANI NAM STIŽU / Pogledajte što vas čeka u '25 dana Božića' na RTL Televiziji!

Posljednji mjesec u godini tradicionalno obilježava blagdansko raspoloženje, a iako je do Božića još tri tjedna, RTL Televizija je odlučila razveseliti svoje gledatelje s mnoštvom zabavnog programa za cijelu obitelj uz '25 dana Božića'. Jer, zašto najveseliji dan u godini ne bi trajao malo duže?

3.12.2013.
14:31
VOYO logo

RTL Televizija je odlučila iznenaditi svoje gledatelje raznolikim i posve zabavnim blagdanskim programom tijekom prosinca pod nazivom "25 dana Božića".

Image
Foto: RTL

Od prvog dana prosinca, do samog Božića, očekuje nas obilje hit formata te animiranih i obiteljskih filmova iz najpoznatijih filmskih radionica. Dok će gledatelje mlađe dobi uveseljavati televizijske premijere i veliki blockbusteri poput „Kako izdresirati zmaja“, „Gnomeo i Julija” „Pustolovine Petra Pana” te televizijski klasici poput „Kola sreće“, „Gremlina te neizostavnog kultnog filmskog serijala „Sam u kući“, koji će se tradicionalno prikazati na RTL Televiziji u četiri nastavaka, TV premijere - „Slike Hollis Woods” (Pictures of Hollis Woods, 2007.) i „Nezaustavljivi” (Unstoppable, 2010.), „Bezbrižna tišina“ (Sweet Nothing In My Ear, 2008.) obradovat će one starije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Ususret blagdanima RTL Televizija je za svoje gledatelje pripremila sasvim novi projekt koji će ih podsjetiti na toplinu obiteljskog doma uz nezaobilazne mirise slastica. Naime, u kulinarsko-natjecateljskom showu „Tri, dva, jedan - peci!“, koji slavi umijeće spravljanja torti, kolača, pita, kruhova i drugih klasika hrvatske tradicije koji se često nalaze na našim stolovima, dvanaest entuzijasta kreće u vrlo uzbudljivu i zabavnu utrku za titulu najboljeg hrvatskog amaterskog slastičara! Voditeljska palica ovog zabavnog formata pripala je Antoniji Blaće i Davoru Dretaru Dreletu, poznatom televizijskom i radijskom voditelju.

Image
Foto: RTL

Gledatelje u prosincu očekuje i posebno božićno izdanje kviza „Tko će ga znati“. Voditelji Marijana Batinić i Ivan Šarić će po već okićenim hrvatskim gradovima tražiti natjecatelje koji su spremni osvojiti novčane nagrade. S obzirom da se uz Božić veže i darivanje, Marijana će pomoći glumici Nataši Janjić te  pjevačima Luki Nižetiću i Marku Tolji da osvoje što više novaca za djecu u kampanji „Budi mi prijatelj“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Budite uz RTL Televiziju tijekom prosinca jer Božić na RTL-u traje najdulje!

Više novosti možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/25danaBozica

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo