ATRAKTIVNA MLADA GLUMICA / Pogledajte seksi kći legende Hajduka u novom spotu

Image
Foto: Screenshot Youtube

U novom spotu tamburaškog sastava Kas glavnu je ulogu imala Ivana Gudelj, glumica Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku i kći legendarnog igrača Hajduka Ivana Gudelja.

6.2.2014.
13:29
Screenshot Youtube
VOYO logo

Uz Ivanu Gudelj u spotu za pjesmu 'Nemoj reći ni riječ' nastupili su njezini kolege glumci Aljoša Čepl i Goran Smoljanović.

"Ulogu u spotu dobila sam na preporuku prijateljice s klase Martine Stjepanović i tek sam po dolasku na snimanje vidjela s kim ću glumiti. Bilo je to ugodno iznenađenje. Dečke dobro poznajem, a ni s Kasovcima se nije bilo teško sprijateljiti. Dobru atmosferu nije nam uspjela pokvariti ni hladnoća“, ispričala je mlada glumica koju je po dolasku u Osijek iz rodnog Splita dočekao snijeg do koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Prema scenariju  Dražena Bočkaja i pod redateljskom palicom Marka Zeljkovića - Zelje u spotu se izmjenjuju hladne scene na otvorenom i vruće iz interijera.

"Što god radim, savjetujem se s roditeljima. Zajedno smo prokomentirali scenarij i podržali su me u prihvaćanju uloge. Zadovoljni su i konačnim rezultatom. Sviđaju im se i spot i pjesma“, kazala je Ivana Gudelj, crvenokosa ljepotica koja uspješno niže glumačke uspjehe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Trenutačno igra u nekoliko predstava HNK u Osijeku, a završava i diplomski rad čijoj se obrani nada u lipnju.

Što se uživanja u glazbi tiče, priznaje: "Kao Dalmatinka preferiram klape, ali zahvaljujući životu u Osijeku zavoljela sam nekoliko prekrasnih tamburaških ljubavnih pjesama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografija

Pjesma 'Nemoj reći ni riječ' koju autorski potpisuju Uršula Tolj i Damir Bačić, najnoviji je singl sastava Kas iz Osijeka čiji je album prvijenac 'Slušaj mene, nema greške' nedavno objavljen u nakladi Croatia Recordsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo