DA, DOBRO STE PROČITALI / Pogledajte kako je Bilićev vratar zabio gol odluke!

Image
Foto: Pixsell

Danijel Subašić je, izgleda, krenuo stopama slavnog Paragvajca Chilaverta. Na gostovanju njegovog Monaca kod Boulognea bivši vratar Hajduka postigao je pobjednički pogodak iz slobodnog udarca s nekih 20-tak metara. Da, dobro ste pročitali!

19.5.2012.
10:09
Pixsell
VOYO logo

Vijest iz rubrike 'je li to moguće' stigla je s francuskih nogometnih travnjaka. Bolje rečeno, sa sjevera Francuske gdje u posljednjem, 38. kolu drugoligaške karavane Monaco gostovao kod Boulognea. Junak tog dvoboja, u kojem je klub iz Kneževine slavio 2:1 iako je od 70. minuti imao igrača manje, bio je - Danijel Subašić.

Bivši vratar Hajduka kao da je htio svima pokazati da zaslužuje mjesto na Bilićevom popisu za Poljsku i Ukrajinu. Ne samo da je vrhunskim obranama sačuvao mrežu Monaca nakon što je njegova momčad ostala s desetoricom na terenu, već je postigao i pogodak odluke!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Danijel Subašić, Hajduk PXL Danijel Subašić

Da, dobro ste pročitali. Suba je postao nešto poput bivšeg paragvajskog vratara Joséa Luisa Chilaverta i u 57. minuti dvoboja odlučio se izvesti slobodan udarac s vrha domaćeg šesnaesterca. Hrvatski reprezentativni golman je uzeo kratki zalet i pored živog zida pogodio 'malu mrežu' suparničkih vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo