za judo klub / Poduzetnik trči humanitarni maraton od 48 sati za djecu s teškoćama u razvoju

Image
Foto: Facebook Screenshot

Trku je počeo u petak u 13 sati. cilj mu je prikupiti novac za za gorički judo klub Fuji u kojem treniraju djeca. Humanitarki se možete priključiti i vi

13.1.2023.
23:38
Facebook Screenshot
VOYO logo

Siniša će u 48 sati pretrčati po 6,2 kilometra u intervalima od četiri sata. Trčanje po dionici traje oko 45-50 minuta, pa uz zagrijavanje prije trčanja i istezanje nakon trčanja, goričkom humanitarcu ostaje samo otprilike dva i pol sata za odmor. Ukupno će, dakle, Siniša pretrčati 48 milja, pa je i naziv ovog izazova 4x4x48.

"Drago mi je da mogu i na ovaj način usmjeriti pozornost javnosti na potrebe judo kluba Fuji u kojem treniraju djeca s teškoćama u razvoju, te potaknuti ljude da im financijski pomognu", kazao je Drobnjak za portal Gorica.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U judo klubu Fuji treniraju djeca s poteškoća u razvoju, pa će se prikupljena sredstva usmjeriti za osiguranje dodatne stručne trenerske pomoći, a sve to kako bi se otvorila mogućnost treniranja i socijalizacije djeci koja su sada na njihovoj listi za čekanje.

Ako se želite uključiti u prikupljanje sredstava za judo klub Fuji i time poduprijeti Sinišin izazov možete to napraviti na ovom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo