NOVCE SADA ŽELI NATRAG / Poduzetnik posudio HDZ-u 4,2 milijuna kuna na Brkićevu zamolbu: 'Ako im Uskok uđe unutra, oni su gotovi'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Brkić je navodno zadužio HDZ za 4,2 milijuna kuna bez odluke i znanja Predsjedništva stranke

5.7.2016.
11:29
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Pavao Vujnovac, hrvatski poduzetnik koji se bavi plinskim biznisom, potvrdio je Nacionalu kako je HDZ-u posudio 4,2 milijuna kuna i sada ih želi natrag.

Vlasnik tvrtke Energia Naturalis HDZ-u je navodno posudio višemilijunski iznos na zamolbu Milijana Brkića, tadašnjeg glavnog tajnika, a danas čelnog čovjeka stranke u ovom prijelaznom razdoblju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brkić je zadužio HDZ za 4,2 milijuna kuna bez odluke i znanja Predsjedništva stranke", rekao je Nacionalu izvor blizak vrhu HDZ-a.

"Zadužili su stranku za 4,2 milijuna kuna bez odluke Predsjedništva, a za to je najodgovorniji Brkić koji sad, u vremenu kad novi predsjednik još nije izabran, traži da se smanje ovlasti predsjednika. Neka radije objasni kako je i na što trošio novac. Zbog toga on želi zadržati moć u stranci, misli da time sebe spašava i da može držati stvari pod kontrolom. No, ako im Uskok uđe unutra, oni su gotovi. Stanka je bila njihova samoposluga", izjavio je, pak, drugi neimenovani izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike