Veliki parti u metropoli / Počinju warm-up partyji za premijerno izdanje Festivala club MTV Europe Summerblast

Image
Foto: MTV

Najveći obožavatelji plesne glazbe mogu započeti s pripremama za najluđu završnicu ljetne festivalske sezone! Kreće Club MTV EUROPE SUMMERBLAST

7.6.2016.
18:12
MTV
VOYO logo

Najveći obožavatelji plesne glazbe mogu započeti s pripremama za najluđu završnicu ljetne festivalske sezone. Naime, najpoznatija svjetska glazbena televizija MTV, koja u Poreč ekskluzivno dovodi festival Club MTV Europe Summerblast priprema seriju warm-up partyja na trima atraktivnim lokacijama – u Zagrebu, Umagu i na Zrću.

Tako je petak 10. lipnja rezerviran za party u hrvatskoj metropoli, odnosno jednom od omiljenih okupljališta Zagrepčana, Johannu Francku, gdje će zasvirati Jonas Blue i Aldo Morro. Jonas Blue londonski je glazbenik koji je na scenu stupio u velikom stilu, obradom poznatog hita Tracy Chapman Fast Car te osvojio srca brojnih glazbenih entuzijasta i poharao svjetske top liste. S druge strane, Aldo Morro jedno je od najutjecajnijih DJ imena u regiji, poznat po jedinstvenom stilu miksanja i crossover žanrova kojima je osvojio najpoznatije festivalske pozornice te redovito održava više od 150 nastupa godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dance Arena Umag 21. srpnja odzvanjat će hitovima Borgeousa te dua R3wire & Varski. Borgeous je američki DJ i producent kojeg je u zvjezdanu orbitu lansirala suradnja s DVBBS na megahitu Tsunami. Duo R3wire & Varski udružio je snage 2010. godine i otad nižu uspjehe, kako na festivalskim pozornicama i klubovima, tako i na top listama.

U njihovom će inovativnom i zaraznom zvuku, osim posjetitelja Dance Arene, moći uživati i  ljubitelji elektroničke glazbe u klubu Noa na Zrću. Tamo će se, naime, održati posljedni u nizu warm-up partyja, 23. srpnja 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za warm-up partyje moći će se nabaviti u Johann Francku i poslovnicama turističke agencije Atlas po cijeni od 40 kuna u predprodaji, odnosno 60 kn na dan eventa.

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.clubmtveurope.com te na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo