Tjedan odmora vrijedan / Na 400 turističkih lokacija upola jeftinije! Ministrica Brnjac: 'Ideja je raditi na kulturi putovanja građana'

Građani će imati prilike otputovati na više od 400 turističkih lokacija po upola jeftinijoj cijeni.

15.10.2020.
20:00
VOYO logo

Ako ste ovoga ljeta čekali velike turističke popuste na moru ili negdje na kontinentu i niste ih dočekali pa ste razočarani, od sutra vam se otvara odlična šansa. Kreće "Tjedan odmora vrijedan" pa možete otputovati na više od 400 domaćih turističkih lokacija, a proći ćete čak 50 posto jeftinije u ovoj akciji Ministarstva turizma. 

A kako točno možete otputovati i gdje se trebati prijaviti, zna naš Boris Mišević koji je razgovarao s ministricom turizma i sporta Nikolinom Brnjac

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Brojke su tu /

Ipak nije toliko loše: Objavljeni rezultati turističke sezone, pad je manji od očekivanog

Image
Brojke su tu /

Ipak nije toliko loše: Objavljeni rezultati turističke sezone, pad je manji od očekivanog

Ministrica Brnjac kaže da se u sklopu ove akcije prijavilo više od 400 subjekata. ''Ono što svi mogu je otići na stranicu 'Tjedan odmora vrijedan' i pogledati cijelu ponudu koja je uključena. Na stranici su uključene cijene restorana, hotela, muzeja, nacionalnih parkova, wellness centara, sve mogu pogledati na toj web platformi'', kazala je Brnjac.

Cilj ove akcije, ističe Brnjac, jest produžiti je uzevši u obzir veliki interes. ''Ideja je da se uključe dionici, a i raditi na kulturi putovanja naših građana. Kao što ste vidjeli, ovo je za naše građane, a i za sve one koji se u ovom trenutku koji se još nalaze na prostoru RH'', rekla je Brnjac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akcija je trebala krenuti ranije, na proljeće, međutim pandemija koronavirusa poremetila je planove. ''Trebalo je krenuti ranije. Odlučili smo se uključiti odmah na završetku sezone i ideja je da to napravimo minimalno dva puta godišnje, ako ne i više'', poručila je ministrica Brnjac.

Interes poduzetnika je odličan, a na pitanje što kažu građani na cijelu akciju, Brnjac odgovara: ''Građani su se počeli uključivati. Danas sam imala Nacionalnu udrugu malih hotela i oni su izuzetno zadovoljni s prijavom naših građana'', zaključila je Brnjac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo