SAMSUNG GALAXY S7 i S7 EDGE U VIP PONUDI / Početak prodaje obilježen vrijednim iznenađenjima u pratnji Luke Bulića

Image
Foto: PR fotografije

Samsung Galaxy S7 i S7 edge stigli su petak 11. ozujka u prodaju u Vip centre i Vip webshop, a osim poklona za najbrže kupce, posjetitelje City Center one West u Zagrebu isti dan dočekala su vrijedna iznenađenja u Vip oblaku želja koji se spustio nadohvat ruke svima ispred Vip centra u 19 sati. Poznati radijski voditelj i komičar Luka Bulić bodrio je brojne posjetitelje koji su se odvažili sudjelovati, a čak deset ih je otišlo kući s vrijednim poklonima, među kojima su i tri Samsung Galaxy S7 uređaja.

14.3.2016.
9:06
PR fotografije
VOYO logo

Iako izgledom neodoljivo podsjeća na prethodnu, nova Samsungova Galaxy S serija donosi nekoliko značajnih poboljšanja u kvaliteti, što će oba uređaja bez sumnje upisati na mnogobrojne liste želja.

Image
Foto: PR fotografije

Svi novi Samsung modeli dostupni su uz pretplatničke tarife Bez granica+ koje omogućuju surfanje maksimalnim brzinama do 225 Mbit/s uz uključen 4G+/LTE. Maksimalna brzina interneta ovisi o razini 4G+ signala i trenutnoj opterećenosti mreže. Galaxy S7 je dostupan u tarifi Bez granica XXL+ po cijeni već od 9 kuna jednokratno uz mjesečnu otplatu od 150 kuna, a Galaxy S7 edge uz mjesečnu otplatu od 170 kn.  Uređaji su dostupni u crnoj, bijeloj i zlatnoj boji, a ponuda vrijedi za sve postojeće i nove korisnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Informacije o Samsung Galaxy S7 i S7 edge mobilnim uređajima pronađite u Vipnetovoj ponudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo