POČELA JE SANACIJA RUPE NA SAVSKOM MOSTU, BANDIĆ NA TERENU: / 'Ovaj dio mosta nije za šetanje, nego za sjedenje'

Image
Foto: Pixsell

"Čelična konstrukcija je sigurna. Danas će ovo biti zakrpano. Doma nema dok se ne napravi. Ujutro će sve biti kao što je bilo", kazao je Bandić

6.6.2019.
21:17
Pixsell
VOYO logo

Danas je na društvenim mrežama osvanula alarmantna fotografija Savskog mosta na kojem velik dio pješačkog dijela nedostaje. Asfalt je propao na južnoj strani mosta, na dijelu gdje je nekad bila pješačka staza, a sada su drvene klupe.

Rupa koja se otvorila na mostu kojim svakodnevnom prolaze brojni pješaci duga je čak tri metra. Asfalt je propao na južnoj strani mosta, na dijelu gdje je nekad bila pješačka staza, a prije nekog su vremena postavljene klupe, javljaju Vijesti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić nadgleda radove

Na terenu su radnici koji saniraju rupu, a tamo se pojavio i gradonačelnik Milan Bandić prema kojem se, kao i obično, ništa problematično nije dogodilo.

"Most je siguran, nemojmo sijati paniku. Nogostup je dotrajao. Čelična konstrukcija je sigurna. Danas će ovo biti zakrpano. Doma nema dok se ne napravi. Ujutro će sve biti kao što je bilo", kazao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je sada sigurno, važno je da su ljudi sigurni. Ovaj dio mosta nije za šetanje, nego za sjedenje. Dogodio se propust kada se saniralo. Netko je napravio propust, mi ćemo to popraviti. Ja sam to već zaboravio", dodao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo