osvojio 7500 eura / Pobjednik nefinalist Života na vagi Pero o tužnoj vijesti po izlasku iz showa: 'To jutro mi preminula teta, bila mi je uzor'

Image

'Naravno da sam bio malo razočaran zbog ispadanja jer smo svi u showu, uz mene,  očekivali da ću biti finalist i realno, vrlo vjerojatno, pobjednik. Kroz cijeli show sam imao najbolji postotak, no u tom me trenutku Nina prestigla. Normalno da je to bio šok, rekao je Pero

5.1.2024.
10:14
VOYO logo

Pero Jukić je pobjednik nefinalist i osvojio je nagradu od 7500 eura, a otkrio je i je li ga razočaralo ispadanje iz 'Života na vagi', kako sada izgleda njegova svakodnevica i kakvi su mu planovi za dalje. 

Jesi li bio razočaran zbog ispadanja iz showa?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da sam bio malo razočaran zbog ispadanja jer smo svi u showu, uz mene,  očekivali da ću biti finalist i realno, vrlo vjerojatno, pobjednik. Kroz cijeli show sam imao najbolji postotak, no u tom me trenutku Nina prestigla. Normalno da je to bio šok.

Jesi li očekivao pobjedu među nefinalistima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljan sam, mislim da su to svi i očekivali od mene. Po komentarima na društvenim mrežama, svi su govorili da ću ja rasturiti vani. To je ono što sam ja govorio kroz show: da su meni u showu lakši treninzi nego doma jer imam trenera koji me stvarno gazi. Ja sam uvijek govorio da imam, od svih kandidata, najbolje uvjete za nastaviti dalje. 

Kako ti sada izgleda život van showa?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Živim 200 na sat, u showu sam napokon spavao i odmarao se, zato sam rekao da sam tamo došao na godišnji odmor. Imam na mobitelu aplikaciju za praćenje sna i prosjek sna mi je 5h i 15 minuta dnevno. Jednostavno radim puno, nakon posla dođem doma, pripremim obrok i jurim na trening. Na treningu uvijek budem u prosjeku 2 i pol, 3 sata. Takve obroke, koje jedemo, nema nigdje za kupiti tako da moram to sve pripremiti i odnijeti na posao. No ja sam kroz život naučio malo spavati. 

Kakvi su ti planovi za dalje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener mi je rekao da me sada dva tjedna ne želi vidjeti na treninzima – da malo odmorim. Moram i dogovoriti operaciju koljena. No pitanje koliko ću moći jer jednostavno ne mogu bez treninga. Probat ću barem dva puta tjedno na trening. Jednostavno nisam osoba koja može doma sjediti i gledati televiziju. Nisam pogledao ni jednu epizodu showa. Dogodilo se, nažalost, kada sam ispao i dobio mobitel te nazvao svoje doma da su mi javili da je to jutro teta preminula, teta koju sam spominjao kroz show da mi je bila uzor. Ona se jako veselila mom ulasku i rekao sam da ću tu pobjedu njoj posvetiti. 

Što ćeš napraviti s osvojenim iznosom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već sam razgovarao s produkcijom da bih u tom slučaju dio novaca donirao u humanitarne svrhe. Rekao sam od prvog dana da ja u show nisam ušao zbog novca jer relativno dobro zarađujem. 

Propuštene epizode 'Života na vagi' pogledajte na platformi Voyo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo