'Po prvi puta u nasoj povijesti netko se suprotstavio bankama'

Bivsa glasnogovornica Vlade Ivana Grljak na Facebooku je komentirala smjenu ministra financija Slavka Linica.

6.5.2014.
16:57
VOYO logo

"Danas je tuzan dan. Hvala Ti Slavko na svemu. Hvala Ti sto si pokusao uvesti reda u ovu zemlju, sto si se suprotstavio razno raznim lobijima i uvijek vodio racuna o dobrobiti gradana", napisala je izmedu ostalog Grljak.

"Po prvi puta u nasoj povijesti netko se suprotstavio bankama, mocnicima i sitnim dusama koji drzavu shvacaju kao svoju privatnu prciju. To su prepoznali i gradani cijeneci njegovu energiju, rad i prepoznajuci njegove rezultate. Bio je najpopularniji ministar, jer je govorio istinu, radio i nije zatvarao oci pred pravim problemima u zemlji. Slavku Linicu 20 godina pakuje HDZ, razne spijuncine, razni Oliveri te mu na koncu napakuju vlastiti. Sramim se!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U normalnoj demokratskoj zemlji ne obracunavas se na ovakav nacin sa svojim neistomisljenicima. U normalnoj demokratskoj zemlji izvrsna vlast ne provodi interne istrage. U normalnoj demokratskoj zemlji premijer ne cuva dokumente dva mjeseca nego ih odmah predaje nadleznim tijelima. U normalnoj demokratskoj zemlji premijer ne slabi i onako slabe institucije u koje gradani nemaju povjerenje. U normalnoj demokratskoj zemlji fraza neka institucije rade svoj posao nije prostitucija. Moramo gradanima vratiti povjerenje u politiku i institucije, tako je govorio SDP u kampanji.

E dragi moji drugovi upravo ste vi i ono malo povjerenja koje je ostalo provukli kroz blato i u tom procesu u blato bacili jednog od najboljeg ministara koji je jedini imao rezultate i radio 24/7. Ako je ista kriv, nije na partiji da mu sudi. Ta su vremena prosla. Ovo je pocetak kraja", napisala je na svojem Facebook profilu Ivana Grljak, koja je uz objavu postavila i link na pjesmu 'Budi ponosan' grupe Majke, a tu je poruku uputila Linicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo