PLENKOVIĆ SE OKRUTNO NARUGAO BULJU, A ON MU ODMAH ODGOVORIO: / 'Nećeš priko leđa Dalmacije...'

Image
Foto: Pixsell

Premijer Andrej Plenković danas se osvrnuo na izjave Mira Bulja koji je kazao kako je šef Vlade glavni krivac za političku krizu.

6.5.2017.
18:44
Pixsell
VOYO logo

Naime, Mostov Bulj kazao je kako nije jasno kako je točno uspostavljena saborska većina te dodao kako se radi o klasičnom tezgarenju.

Plenković mu je odgovorio protupitanjem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mislite gospodina Bulja koji je kandidat za župana i koji ima strašno dobre reference da stvarno bude idealan čelni čovjek Splitsko-dalmatinske županije?

Ja sam siguran da vape Dalmatinci da im prvi čovjek bude Miro Bulj. Probude se ujutro i žele baš da im župan bude Miro Bulj. U svakom momentu kad sam ja dolje, zovu me rođaci i kažu, daj molim te samo da Bulj bude župan. Njega ja nikad nisam ni doživljavao kao dio parlamentarne većine, a to sam rekao i kolegi Petrovu prije nekoliko mjeseci', kazao je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor Mire Bulja nije trebalo dugo čekati.

Plenkoviću, vapi li ili ne vapi narod Dalmacije za mnom, znat ćemo 21.05. Ali znam da ti vapiš za foteljom čelnika Europske Komisije. Nećeš priko leđa Dalmacije i Hrvatske lansirati sebe u europske orbite. Trgovačka koalicija s Pupovcem i Sauchom najdalje je do kuda ćeš doći', objavio je Bulj na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo