PLENKOVIĆ: / 'Ako revizori dovrše svoj posao, izvješća o Agrokoru mogla bi biti objavljena u četvrtak'

Image
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković rekao je kako vjeruje da bi u četvrtak, ako revizori dovrše svoj posao, mogla biti objavljena revidirana konsolidirana financijska izvješća Agrokora.

3.10.2017.
14:21
Davor Visnjic/PIXSELL
VOYO logo

Na upit novinara nakon stručno znanstvenog skupa Zdravlje i zdravstvo: izazovi i mogućnosti - susret profesije i politike hoće li u četvrtak biti objavljeno revizorsko izvješće za Agrokor. Plenković je kazao: "Ako revizori dovrše svoj posao, ja vjerujem da da", piše HRT.

Iz Agrokora su prošli četvrtak izvijestili da ni koncern ni PricewaterhouseCoopers (PwC) još nisu završili složeni zadatak pripreme i revizije konsolidiranih financijskih izvještaja grupe te očekuju da će oni biti objavljeni do kraja idućega tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TODORIĆ DAO PRVI INTERVJU NAKON GUBITKA AGROKORA: ‘Radio sam dan i noć 40 godina, ali ipak priznajem jednu grešku…’

U međuvremenu, pojedine tvrtke iz sastava koncerna Agrokor izvijestile su da će u popodnevnim satima njihovi nadzorni odbori održati sjednice, a na dnevnom redu će biti usvajanje financijskih izvješća za 2016. godinu. Kako se navodi u objavi Vupika i PIK Vinkovaca, Uprave tih tvrtki podnijele su financijska izvješća nadzornim odborima, koji bi na svojim sjednicama danas trebali usvojiti financijska izvješća za 2016. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NACIONAL IMA INTERNE DOKUMENTE: ‘Samo dan uoči napuštanja Agrokora Todorić je falsificirao bilancu da za sebe izvuče 100 milijuna €’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo