ŠTO NUDE STRANICE S POPUSTIMA / Planirate za vikend 'zbrisati' na more? Doznali smo koje su najpovoljnije ponude apartmanskog smještaja

Image
Foto: Megabon.eu/Crnojaje.hr/Ponudadana.hr

Većina najpovoljnijih ponuda na našim internetskim stranicama s popustima odnosi se na lokacije koje su smještene na sjevernijem dijelu jadranske obale.

29.6.2023.
23:00
Megabon.eu/Crnojaje.hr/Ponudadana.hr
VOYO logo

Unatoč visokim cijenama dosadašnji rezultati turističke predsezone na našoj obali su više nego dobri i očekuje se obaranje rekorda. Nema sumnje kako će se pozitivan trend nastaviti i u srpnju koji slijedi.

A iako su brojni kapaciteti za prvi vikend nadolazećeg mjeseca popunjeni još uvijek se može pronaći raspoloživi smještaj. Provjerili smo koje su najpovoljnije ponude apartmanskog smještaja na našim internetskim stranicama s popustima pa ukoliko za vikend planirate u južnije krajeve u nastavku donosimo što se nudi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TKO SI TO MOŽE PRIUŠTITI? /

Može i gore od 40 eura za ležaljku: Leškarenje za dvoje na Kašjunima košta paprenih 125 eura, evo kakve su cijene vani

Image
TKO SI TO MOŽE PRIUŠTITI? /

Može i gore od 40 eura za ležaljku: Leškarenje za dvoje na Kašjunima košta paprenih 125 eura, evo kakve su cijene vani

Krenut ćemo s ponudama vezanim za Istru. Apartmani Unija u Dugoj uvali kategorizirani s tri zvijezdice dostupni su do 2. srpnja, a cijena triju noćenja u apartmanu za četiri osobe je 169 eura dok u onom za pet osoba iznosi 189 eura. U cijenu su uključeni korištenje klima uređaja, Wi-Fi i parking.

Image
Foto: Megabon

Dva noćenja u Plavo Nebo Istra apartmanima u Medulinu stoje 495 eura. U cijenu je uključen smještaj za do osam osoba (6+2), parking i Wi-Fi. Kategorizirani su s tri zvijezdice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Megabon

Smještaj se nudi i u Crikvenici, točnije u apartmanu Tamarut kategoriziranom s tri zvijezdice. Četiri noćenja za četiri osobe u apartmanu koji je 600 metara udaljen od gradske plaže stoje stoje 396 eura. Parking i Wi-Fi uključeni su u cijenu.

Image
Foto: Crnojaje.hr

Dosta apartmanskog smještaja nudi se i na otoku Pagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet noćenja za dvije osobe u Novalji u apartmanima Roulette (2+2) stoji 175 eura. Dostupni su do 9. srpnja, a nalaze se nekoliko stotina metara od središta grada te oko dva kilometra od plaže Zrće. Apartmani imaju vlastitu kupaonicu, čajnu kuhinju, posteljinu i ručnike, Wi-Fi, klima uređaj i parkirno mjesto. Dodaje se kako je obavezna nadoplata (pri dolasku) za završno čišćenje - 50 eura. Kategorizirani su s dvije zvijezdice, a pune se prema raspoloživosti, po rulete sistemu (na licu mjesta). Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Image
Foto: Megabon.eu

Smještaj u Novalji nudi se i u Coco Pool House ili Prince&Tiffany apartmanima (2+2) za 2 osobe. Cijena pet noćenja je 250 eura, a dostupan je do 9. srpnja. Dodaje se kako je obavezna nadoplata (pri dolasku) za završno čišćenje - 50 eura. Apartmani Coco Pool House nude sezonski vanjski bazen, Wi-Fi i parkiralište. Apartmani Prince & Tiffany nalaze se manje od 1 km od poznate plaže Lokunje i samo 19 minuta hoda od plaže Straško. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Megabon.eu

Pet noćenja u apartmanu Aparthotelu Trcol za 2 osobe (1 dijete do 6 godina besplatno) u Novalji pak stoji 300 eura. Smještaj u jednosobnom apartmanu uz kojeg je moguće i korištenje vanjskog bazena, dostupan je od 1. do 8. srpnja.

Image
Foto: Megabon.eu

Apartmani se nude i u turističkom naselju Gajac, a sedam noćenja u jednosobnom apartmanu (2+2) za 4 osobe stoji 500 eura. Smještaj je dostupan do 9. srpnja, a obavezna je nadoplata od 50 eura za završno čišćenje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Megabon.eu

U Karlobagu nudi se sedam noćenja u apartmanima Magdalena. Dostupni su od 1. do 8. srpnja. Cijena apartmana od 43 kvadrata za četiri osobe iznosi 589 eura, a onog od 45 kvadrata za šest osoba stoji 669 eura. Dolazak je isključivo subotom, a središte grada i plaža udaljeni su 400 metara.

Image
Foto: Ponudadana.hr

U Pirovcu se nudi  pet noćenja za 2 osobe (gratis smještaj za 1 dijete do 3 godine) u Apartmanima Dvojak koji su kategorizirani s tri zvijezdice. Cijena je 312,50 eura, a dostupni su do 10. srpnja. Apartmani su udaljeni200 metara od mora i plaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri noćenja za dvije osobe u apartmanima Star u Biogradu stoje 270 eura, a dostupni su od 1. do 13. srpnja. Kategorizirani su s tri zvijezdice, a od plaže su udaljeni 400 metara.

Image
Foto: Crnojaje.hr

Kao što se može vidjeti većina najpovoljnijih ponuda na našim internetskim stranicama s popustima odnosi se na lokacije koje su smještene na sjevernijem dijelu jadranske obale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Svi pričaju o napuhanim cijenama na Jadranu. Umjesto rekorda brojat ćemo prazne sobe?

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo