VRAĆA NAM SE JUŽINA / Pitate se kakvo će vrijeme biti za doček Nove godine? Dnevna temperatura bi mogla ići čak i do 20 stupnjeva

Puhat će umjeren, na udare i jak jugozapadnjak, a uz južinu je na redu novi rast temperature koja će biti oko 13, 14 stupnjeva

29.12.2022.
8:51
VOYO logo

Prijepodne u unutrašnjosti barem djelomice sunčano, a uz obalu opet više oblaka. Najoblačnije u gorju i na sjevernom Jadranu gdje će biti i kiše. Vraća nam se i južina – većinom umjerena, na zapadu, osobito u gorju na udare i jaka.

Poslijepodne u središnjim i sjeverozapadnim predjelima djelomice sunčano. Puhat će umjeren, na udare i jak jugozapadnjak, a uz južinu je na redu novi rast temperature koja će biti oko 13, 14 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Slavoniji, Baranji i Srijemu barem djelomice, često i pretežno sunčano, a uz južinu i ovdje toplo uz 12, 13 stupnjeva. U Dalmaciji opet promjenjiva naoblaka, ali ostat će većinom suho, tek će ponegdje pasti koja kap kiše. Puhat će umjereno jugo, a temperatura uglavnom od 12 do 16 stupnjeva.

Danas najoblačnije u gorju i na sjevernom Jadranu, bit će i povremene kiše, a puhat će umjeren, na udare i jak jugozapadnjak. Dnevna temperatura uz južinu nešto viša - u gorju oko 10, uz obalu i do 15 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BIT ĆE VESELO /

Kakvo nas vrijeme očekuje za Novu godinu? Meteorolozi imaju dobre vijesti za sve koji planiraju slaviti na otvorenom

Image
BIT ĆE VESELO /

Kakvo nas vrijeme očekuje za Novu godinu? Meteorolozi imaju dobre vijesti za sve koji planiraju slaviti na otvorenom

Idućih dana na kopnu

U petak povremena, u gorju lokalno i obilna kiša, a zatim idućih dana u većini unutrašnjosti barem djelomice, u novom tjednu često i pretežno sunčano, ujutro s maglom. Kiše će biti još uglavnom u gorskim predjelima. Južina će i dalje podržavati visoke temperature, zapravo za vikend će i dodatno rasti pa će dnevna biti iznad 15, lokalno čak i oko 20 stupnjeva, a ni za doček neće biti prehladno.

Idućih dana na moru

Na Jadranu promjenjiva naoblaka, u petak kiša duž cijele oblake, lokalno obilna na sjevernom dijelu. Od subote u Dalmaciji uglavnom suho, dok će sjevernije i dalje biti povremene slabe kiše. Puhat će većinom umjereno, mjestimice i jako jugo, a temperatura iznad prosjeka, uglavnom iznad 15 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo