Drama u Splitu / Pijani psihički bolesnik sa sjekirom naganjao ekipu Hitne pomoći u dvorištu obiteljske kuće

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Liječnik, medicinska sestra i vozač došli su vozilom Hitne pomoći nešto nakon 20 sati na intervenciju zbog 45-godišnjeg muškarca. Pozvali su ih članovi obitelji

9.8.2019.
16:30
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Troje djelatnika ekipe Hitne medicinske pomoći bježali su u četvrtak navečer po dvorištu obiteljske kuće u splitskom zaleđu kada ih je sjekirom naganjao psihički bolesnik pod utjecajem više od tri promila alkohola, piše Slobodna Dalmacija.

Liječnik, medicinska sestra i vozač došli su vozilom Hitne pomoći nakon 20 sati na intervenciju zbog 45-godišnjeg muškarca. Pozvali su ih članovi obitelji, a 45-godišnjak je bio otprije pod tretmanom zbog psihičkih problema. Tu večer bio je i vidno pijan, a kada je vidio ekipu Hitne pomoći, sa sjekirom u ruci krenuo je prema njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prišao je vozaču i zamahnuo sjekirom prema njemu. Iz vozila su već izišli medicinska sestra i liječnik i krenuli prema muškarcu. Sve troje medicinara tada se okreću i bježe prema vozilu dok 45-godišnjak trči za njima i maše sjekirom.
Uspjeli su ući i zatvoriti se u službeno vozilo.

Pozvana je policija koja ga je svladala nakon čega je odveden u KBC Split. Utvrđeno je da je imao 3,3 promila u krvi. Protiv njega bit će podnesena kaznena prijava, piše Slobodna Dalmacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo