PREMIJER JOŠ NIJE POZNAT: / "Očekujemo da će se stvari razriješiti kroz 24 sata"

Image
Foto: PIXSELL, Petar Glebov
18.12.2015.
18:32
PIXSELL, Petar Glebov
VOYO logo

"Sastanak je bio pozitivan. Žao mi je što Most nije nastao prije, makar zbog političkog dijaloga. Razgovori se nastavljaju sutra. Stvari su danas bile pozitivne i očekujemo da će se stvari razriješiti u iduća 24 sata", rekao je Petrov novinarima ispred središnjice Mosta nakon dvosatnog sastanka na kojem je trebalo biti riječi o novom mandataru.

Kada je Petrov izišao, novinari su ga upitali mogu li ga sada pozdraviti s 'dobro večer premijeru', a on je na to kratko uzvratio "ne". Objasnio je kako će njegova izjava biti monolog te da na dodatna pitanja neće odgovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Večernji list javlja, čelnike dvije koalicije navodno je dočekao sporazum prema kojem su podijeljeni resori između tri strane po principu da svakome pripada jedna trećina ministarstva, mjesta u Saboru te javnim poduzećima.

Karamarko i Milanović nisu to htjeli potpisati prije nego sporazum detaljno prouče. Dobili su 24 sata za odluku. Tek nakon toga trebali bi se dogovoriti o mandataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lideri SDP-a i HDZ-a bez izjava

Ni Milanović ni Karamarko nisu htjeli dati izjave, a Karamarko je rekao kako su se dogovorili da će izjavu dati Petrov.

Milanović je stigao u pratnji SDP-ovaca Branka Grčića, Milanke Opačić, Siniše Hajdaša Dončića, Gordana Marasa, Arsena Bauka te jedinog predstavnika koalicijskih partnera Hrvatska raste HSU-ovca Silvana Hrelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko je došao u pratnji političkog tajnika Tomislava Čuljka i čelnika koalicijskih partnera.

Image
U 19 SATI: /

Milanović ipak dolazi na sastanak s Mostom i HDZ-om

Image
U 19 SATI: /

Milanović ipak dolazi na sastanak s Mostom i HDZ-om

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo