PETROV POLOŽIO VIJENAC NA BLEIBURGU: / 'Vrijeme je da prestanu podjele nametnute od političara koji na njima parazitiraju'

Image
Foto: Facebook

"Sve žrtve zaslužuju isto poštovanje i pijetet, a režimi koji su doveli do stradanja istu osudu. Prestanimo se dijeliti na mrtvima...

14.5.2016.
10:35
Facebook
VOYO logo

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov u petak je na Bleiburgu položio vijenac. na svom Facebook profilu napisao je kako je to učinio u spomen na sve žrtve koje su bez suda ubijene na svim stratištima u završnim operacijama, ali i nakon završenog Drugog svjetskog rata.

'Prestanimo se dijeliti mrtvima'

"Sve žrtve zaslužuju isto poštovanje i pijetet, a režimi koji su doveli do stradanja istu osudu. Prestanimo se dijeliti na mrtvima, a temelje moderne Hrvatske gradimo na Domovinskom ratu, osuđujući uvijek zločine i sve totalitarne i autoritarne režime", napisao je Petrov ističući kako podjele trebaju prestati i snage usmjeriti na izgradnju bolje budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrijeme je da Hrvatska prestane biti talac prošlosti i podjela koje nameću neodgovorni političari i na tim podjelama 'parazitiraju'", napisao je Petrov dodajući kako budućnost treba graditi na dobru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo