hdz i sdp se prilagođavaju / Petrina zadovoljan rezultatima: 'Kreće lov na MOST'

Petrina je za RTL prokomentirao izlazne ankete te rekao da im ne trebaju fotelje ako Hrvatska ostane ista

8.11.2015.
23:39
VOYO logo

U stožeru MOST-a pristižu komentari o porukama koje šalju HDZ i SDP, koji se sve više prilagođavaju situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dalje imaju isti odgovor - da neće ni s jednima ni drugima. Stipe Petrina, nositelj liste u IX. izbornoj jedinici, osvrnuo se na izlazne ankete.

Kako ste zadovoljni?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako sam zadovoljan, osobito s IX. izbornom jedinicom, to je ipak bila utvrda dvije velike stranke. Ovo je dokaz da se sve može ako se dobro organizira. Očigledno smo dobro odradili posao na terenu. Rezultat MOST-a je ono što smo očekivali. Najprije skočimo pa recimo hop.

Sasvim je sigurno da bez MOST-a nitko ne moće formirati Vladu. Kako se dogovoriti s HDZ-om?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je odlična situacija i sad će početi lov i sad treba vidjeti tih 19 ljudi čvrsto. Ja u njih istinski vjerujem i Hrvatska će zaploviti nekim sretnijim vodama. Druga kombinacija je krađa što vjerujem da će pokušati, ali kolege molim da ne popuste pod pritiscima. Treća kombinacija velika stranke morat će prvi puta zajedno ako hoće svoje fotelje sačuvati. Past će maske i ta vlada neće dugo zdržati i MOST će sigurno imati više nego sada.

Jeste li sigurni da će MOST ostati homogen jer svi ste različiti. U kakvim ste sada odnosima s Petrovom o kojem donedavno niste najbolje govorili. U kakvim ste sada odnosima i kako garantirate da ćete ostati jedinstveni?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja znam da ću ja ostati, a ono što je bilo prije je samo prošlost. Puno je važnija sutrašnja Hrvatska nego odnosi između dvije osobe. Građani su svoje rekli, svaka im čast, sad je samo na vama. Sad ćemo nas 19 vidjeti koliko težimo.

Mislite li da je MOST u poziciji tražiti premijera?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što će nam fotelje ako Hrvatska ostane ista? Prestar sam da bih se prodavao za saborski mandat ili fotelju bilo koje vrste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo