novo prepucavanje na facebooku / Petrina Marasu: 'Znate onu - di si bija kad je grmilo', on mu odgovorio: 'Ne bojim ti se ja ni nevrimena ni grmljavine'

Nakon što je bivši ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras izrazio svoje simpatije prema Stipi Petrini, on mu je odgovorio provokacijom. Prepucavanje se nastavilo

8.2.2016.
9:58
VOYO logo

Bivši ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras na Facebooku je pokazao svoje simpatije prema Stipi Petrini, a on mu se kasnije odužio odgovorom. Prepucavanje se nastavilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stipe Petrina mi je simpa lik. Čini se iskren i sposoban. Dijelimo dosta političkih stavova i ne bih imao ništa protiv vidjeti nekoga kao Stipu Petrinu u SDP-u", napisao je Maras, na što mu ga je Petrina pozvao da ispuni pristupnicu za njegovu nezavisnu listu te mu odgovorio ovo:

"Bivši ministar, gospodin Gordan Maras danas je na svom Facebooku odao "hvalu" meni i mom radu.. Ali evo, koristim priliku, gospodine Maras... Hvala na epitetu, ali evo, kasno neke stvari iznosite, priznajete.. kakve ste prije komentare imali... Nažalost, ja nemam namjeru biti član SDP-a... Ja sam čisti pravaš.. vodim politiku Oca Domovine, Ante Starčevića te Stjepana Radića... Podržati ću pravu Socijal demokratsku partiju u Hrvatskoj, naravno, ali pravu... ali nažalost prava Socijal demokratska partija, današnji SDP nije... Prema tome, još jednom, hvala na epitetu... ali znate onu, di si bija, bija, kad je grmilo, kad je sivalo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije dugo trebalo da mu Maras replicira.

"Ne bojim ti se ja ni nevrimena ni grmljavine. Puno sam se tuka prošle četiri godine. Sa puno ljubavi uvik naprid kroz neveru prema boljim danima. Za svoja uvjerenja, slabije i pravdu. Inače, iako nekad griješimo mi u SDP-u jesmo prava socijaldemokracija ali poštujem to da tvoja uvjerenja nisu ista. Svejedno si mi i dalje simpa.
P.S. Pristupnicu tvojoj listi neću ispuniti jer moja stranka ti je meni prva i zadnja što se politike tiče
".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova je replika također dobila repliku pa je tako Petrina dao opasku: 'Nadam se da se nije uvrijedio'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo