TUŽNA PRIČA / Petero djece iz Škabrnje ostalo je bez oca prije dvije godine. Majka Andrijana treba vašu pomoć

Image
Foto: Privatna arhiva

Trogirski branitelji nisu mogli ostati imuni i žele pomoći šesteročlanoj obitelji iz Škabrnje. Trosjed im mora biti odmaknut od zida jer su zidovi crni od vlage. Naša je ekipa bila u prostoru u kojem žive

27.9.2023.
12:14
Privatna arhiva
VOYO logo

Prije nekoliko dana objavili smo priču od majci Andrijani Matijević koja živi sama s petero djece i treba vašu pomoć.

Suprug joj je umro od moždanog udara prije dvije godine, a u kući punoj vlage sama je tamo s djevojčicama od 7 i pol, 11, 13 i 15 godina te 10-godišnjim sinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trogirski branitelji nisu mogli ostati imuni i žele pomoći šesteročlanoj obitelji iz Škabrnje.

Trosjed im mora biti odmaknut od zida jer su zidovi crni od vlage. Naša je ekipa bila u prostoru u kojem žive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javljaju nam da su dosad prikupili 24.540.00 eura.

Cijeli prilog možete pogledati ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrijana Matijević navodi da im je od potrepština potrebno:

Hrana, higijenske potrepštine, peć na drva, drva za ogrjev oko 8 - 10 metara, kućanske aparate, mobitel - jer djeca daleko putuju u školu pa da se mogu javiti, tenisice broj 34 za najmlađu kćer Magdalenu, a za djecu Monika, Nikolina i Andriju tenisice 39. Gosp. Andrijana nosi tenisice 42. Majica za gosp. Andrijanu broj XXL, te odjeću za djecu. Andrija ima 10 godina i volio bi imati kopačke za nogomet 39, rukavice br 5, bilježnice, pernice, školske torbe, tenisice za tjelesni, za uređenje kuće, saniranje vlage, gljivica i rupa u zidovima i na zidovima - materijal. Gosp. Andrijana je zamolila ako se može naći netko tko je voljan pomoći za Laptop za najstariju kćer Nikolinu 15 godina, koja je 1. razred srednje škole i hitno joj je potreban Laptop, jer pohađa gimnaziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni organizatori akcije sukladno zamolbe obitelji Matijević, odnosno punomoći/suglasnosti ovjerene kod Javnog Bilježnika, preporuke Župnika Don Ivana Rončevića i Hrvatskog Zavoda za socijalni rad:

HRVATSKA UDRUGA ZA POMOĆ ŽRTVAMA NASILJA, DJECI I SIROMAŠNIMA
Skraćeni naziv Udruge: HUPŽNDS
Ivekovićeva ulica 35. Zagreb
OIB: 47407637610
Registrirano kod: REPUBLIKA HRVATSKA. Gradski ured za opću Upravu Grada Zagreba
Registarski broj: 21011908
Upisano u Ministarstvu Pravosuđa i Uprave RH
WhatsApp kontakt: 091 614 8399. Samo WhatsApp
Email: predsjednikhupznds@gmail.com ili hupznds@gmail.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akcija prikupljanja pomoći traje do petka 29.09.2023, pa tom prilikom organiziramo za obitelj Matijević prikupljanje nekvarljive hrane, higijenskih potrepština, laptop, mobitel, kućanske aparate, bilježnice, školske torbe, pernice, financije za vanjsko i unutarnje uređenje kuće i sve najosnovnije potrebe, te sve ono što treba jednoj majci i njeno petero maloljetne djece školaraca koji su bez ičega. Također, prikupljamo materijal za uređenje kuće i saniranje gljivica po zidovima, rupa u zidovima i vlage. Odjeće i obuće je došlo previše, pa molimo nemojte donositi.

Sve navedeno i ono što im želite darovati možete dostaviti na adresu: HRVATSKA UDRUGA ZA POMOĆ ŽRTVAMA NASILJA, DJECI I SIROMAŠNIMA, skraćeni naziv Udruge: HUPŽNDS, Ivekovićeva ulica 35, kvart Donje Svetice, Zagreb 10000,, 1 kat. Dočekat će vas naši volonteri i predsjednik Udruge. Za svaku donaciju možete odmah dobiti potpisanu i ovjerenu potvrdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prikupljanje pomoći provoditi će se na prethodno navedenoj adresi u srijedu 27.09.2023 i četvrtak 28.09.2023 u periodu od 14:00 - 20:00 sati.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo