Druga ostavka u tjedan dana / Peruškov tim napustila i članica NO-a Belja: Žaklina Marta Bogdanić odlazi u inozemstvo

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Bogdanović je kao obrazloženje ostavke navela nemogućnost adekvatnog obavljanja članstva u Nadrzornom odboru Društva zbog preseljenja u inozemstvo.

12.4.2018.
9:39
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Članica Nadzornog odbora Belja Žaklina Marta Bogdanić podnijela je ostavku na toj poziciji. Kao razlog ostavke nadzornica Belja navela je preseljenje u inozemstvo. 

"Sukladno odredbama Zakona o tržištu kapitala, Zakona o trgovačkim društvima i Pravilima Zagrebačke burze, Belje d.d. (dalje Društvo) Darda, obavještava dioničare, javnost i nadležne institucije da članica Nadzornog odbora gđa. Žaklina Marta Bogdanić podnijela ostavku na članstvo u Nadzornom odboru Društva s danom 10. travnja 2018. godine. Gđa. Bogdanović je kao obrazloženje ostavke navela nemogućnost adekvatnog obavljanja članstva u Nadrzornom odboru Društva zbog preseljenja u inozemstvo", stoji u objavi kompanije na stranicama Zagrebačke burze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, nakon prošlotjednih intenzivnih razgovora oko nacrta nagodbe za Agrokor i višesatnog sastanka dobavljača ostavku je dao Teo Vujčić, povjerenikov savjetnik za maloprodaju, a sada i nadzornica Belja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo