NAKON GLASANJA O ZDRAVKU MARIĆU / Pernar: 'Saucha je sada pod zaštitom najveće mafijaške organizacije u državi'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Branio sam Sauchu koliko god sam mogao u slučaju Dnevnice jer sam znao što će se dogoditi ukoliko se osjeti usamljeno i pritisnut. Tužan sam jer nisam uspio u onome što sam pokušavao', poručio je Pernar

5.5.2017.
8:15
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Pernar nakon jučerašnjeg glasanja o povjerenju Zdravku Mariću oglasio se i na svom Facebook profilu vezano uz Tomislava Sauchu. I prije glasanja o povjerenju Mariću kazao je kako će ministar financija preživjeti glasanje zbog pritiska koji HDZ vrši na jednog čovjeka.

"Branio sam Sauchu koliko god sam mogao u slučaju Dnevnice jer sam znao što će se dogoditi ukoliko se osjeti usamljeno i pritisnut. Kod prvog skidanja imuniteta sam sav pritisak skrenuo na sebe i došao u poziciju da ljudi napadaju mene umjesto njega jer ga branim. To je bila strateška odluka s ciljem da se spriječi njegova izolacija i neprijateljsko preuzimanje od strane HDZ-a. Na kraju su i u klubu SDP-a shvatili što radim i stali uz mene kod drugog skidanja imuniteta Sauchi. Međutim, sve to nije bilo dovoljno. Tužan sam jer nisam uspio u onome što sam pokušavao. Barem znam da sam dao sve od sebe. Naša mu pomoć nažalost više neće biti potrebna, sada je pod zaštitom najveće mafijaške organizacije u državi", objavio je Pernar na svojem Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo