u još jednom pohodu / Pernar opet provocira: Najavio pa onda i stigao do zagrebačke gimnazije. Grli se opet sa školarcima, policije nigdje

Image
Foto: RTL

Nakon više njegovih ispada ispred odgojno-obrazovnih ustanova policija je zaprimila dopis pravobraniteljice za djecu, stoga policija moli škole da odmah pozovu policiju ako se Pernar pojavi pred njihovim vratima

17.11.2023.
11:20
RTL
VOYO logo

Ivan Pernar, nekadašnji saborski zastupnik, već neko vrijeme obilazi zagrebačke škole, slika i snima maloljetnu djecu i to objavljuje na društvenim mrežama.

Kako je i najavio, ovog se petka pojavio ispred IV. gimnazije u Novom Zagrebu, no unatoč jučerašnjim uputama odgojno-obrazovnim institucijama, nitko nije pozvao policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sutra u 10:10 se vidimo ispred IV. gimnazije. Pozivam policiju da dođe za slučaj da bude koji hejter. Vidjeli ste i samo kako se ponašaju, kako psuju i nasrću. Dobro je da ima što više policije, a uostalom osobi poput mene i priliči da imam policiju oko sebe jer utrka za gradonačelnika je u punom jeku. Dobro je imati snage reda u blizini kao što ste vidjeli sami, i na Trgu kad su ljevičari sve je puno policije. Znate i sami da je policija tamo radi njih, ne mene. Nisam ja taj koji vrijeđa i napada ljude. Vidimo se sutra, IV. gimnazija. Živjeli", poručio je Pernar u videu koji je objavio na svom TikTok profilu.

Image
'VIDIMO SE SUTRA' /

Pernar nastavlja sa sramotnom kampanjom, najavio druženje u još jednoj školi: 'Neka dođe i policija'

Image
'VIDIMO SE SUTRA' /

Pernar nastavlja sa sramotnom kampanjom, najavio druženje u još jednoj školi: 'Neka dođe i policija'

Njegova najava stiže isti dan nakon što je više zagrebačkih srednjih škola dobilo dopis u kojem stoji da odmah pozovu policiju ako imaju saznanja da će se Pernar pojaviti pred njihovom školom jer kako tvrdi pravobraniteljica komunicira s maloljetnicima te ih poziva da se ne cijepe i da piju Lugolovu otopinu koja je opasna za one koji ne pate od deficijencije joda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojim turnejama bivši saborski zastupnik pred školama okuplja grupe učenika i širi dezinformacije.

Tako je nedavno držao govor ispred Hotelijersko-turističke škole u Zagrebu, navodeći učenike kako "moraju raditi djecu, ali ih ne smiju cijepiti". Preporučio im je tom prilikom da redovno piju Lugolovu otopinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S sklopu svoje skandalozne kampanje neke učenike i odvodi s nastave i dovodi na konferencije za medije gdje maloljetnici nose transparentne, no kao i danas sve to obavlja bez posljedica.

POGLEDAJTE VIDEO: Novo dno Hrvatske politike: Pernar se mota pred školama, mami djecu, snima pa objavljuje na društvenim mrežama

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo