PERNAR NIJE USTAO TIJEKOM HIMNE U SABORU: / 'Oni koji stoje i drže se za srce doveli su narod na prosjački štap'

Image

Tijekom intoniranja himne prilikom početka aktualnog prijepodneva u Hrvatskom saboru, zastupnik Ivan Pernar nije ustao kao svi ostali.

17.1.2017.
22:58
VOYO logo

Mnogi su bili neugodno iznenađeni time što je Pernar tijekom intoniranja himne jutros ostao sjediti, no njega nije briga za kritike. O svemu se, opet, oglasio na Facebooku. Napisao je kako 'čovjeka domoljubom ne čini to da li stoji ili sjedi za vrijeme sviranja himne nego njegov odnos prema vlastitom narodu i suverenitetu vlastite države'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Oni koji stoje i drže se za srce, doveli su narod na prosjački štap'

Pernar dodaje da su oni koji su stajali za vrijeme himne zaslužni upravo za dovođenje naroda na prosjački štap, a kada za vrijeme himne budu stajali pravi domoljubi, a ne oni koji zadužuju našu zemlju, onda će i Pernar prvi stajati i držati se za srce, napisao je na svom Facebook profilu Ivan Pernar.

Image
Image

'Oni koji su doveli naš narod na prosjački štap, te posljedično do masovnog egzodusa građana naše zemlje, kao i lišavanja naše zemlje svakog oblika suvereniteta, to su ti koji su stajali za vrijeme sviranja himne i držali se za srce. Kada stvarni domoljubi, a ne oni koji zadužuju i rasprodaju našu zemlju budu većina u Saboru, onda ću prvi stajati i držati se za srce zajedno s njima. Oni koji misle da HDZ-ovci vole Hrvatsku, a ja ne, zato jer oni stoje za razliku od mene tijekom sviranja himne su naivne budale kojima je lako manipulirati', piše Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo