PEOVIĆ ODGOVORILA NA TRAČEVE O FINANCIRANJU RADNIČKE FRONTE: / 'Da nije možda ovu dojavu Miro Bulj dobio od Padra Pija preko Marina Miletića?'

Image
Foto: Pixsell

Katarina Peović iz Radničke fronte odgovorila je na Facebooku na prozivke Mire Bulja da ih financira vlasnik Atlantic grupe, Emil Tedeschi

3.8.2020.
14:12
Pixsell
VOYO logo

Nakon informacije da Emil Tedeschi financira Radničku frontu, što je u javnost pustio Mostov zastupnik Miro Bulj, na Facebooku se o cijeloj situaciji oglasila i njihova saborska zastupnica Katarina Peović.

"Miro Bulj (Most) kaže da Radničku frontu financira Tedeschi - a da Tedeschija ne bi bilo da nije bilo Partije. Da nije možda ovu dojavu Miro Bulj dobio od Padra Pija preko Marina Miletića?", komentirala je Katarina Peović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Platforma Možemo! našla se na udaru dijela saborskih zastupnika nakon što je objavljeno da iza njihove kampanje stoji jedan od najbogatijih Hrvata, šef Atlantic grupe Emil Tedeschi. među najglasnijima je bio upravo Bulj koji je "analizirao" pozadinu veze Tedeschija, Tomislava Tomaševića i Katarine Peović ustvrdivši da Tedeschi "vraća uslugu ideološkim nasljednicima Partije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače Buljevu priču su za Index demantirali i iz Platforme Možemo! i iz Radničke fronte, ali i iz Tedeschijeve tvrtke koja je priopćila kako "Atlantic grupa, a niti Emil Tedeschi osobno kao što se također navodi, nikada nisu financirali nijednu političku opciju ni u jednoj od zemalja gdje posluje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo