policija se nije oglasila / Pas napao trogodišnju djevojčicu u parku Maksimir: 'Curila joj je krv na trbuhu'

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Očevidac je kazao da je pas bio na povocu, ali da je povodac bio dovoljno dugačak da je pas mogao dohvatiti djevojčicu

26.6.2022.
20:13
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

U subotu oko 11 sati, na parkiralištu zapadno od ulaza u Park Maksimir trogodišnju djevojčicu napao je belgijski ovčar. Zastrašujućoj sceni svjedočilo je dvadesetak građana, piše Jutarnji.

"Upravo sam bio parkirao automobil i izišao sa suprugom i djetetom, kad su nedaleko od nas parkirao automobil. Izišli su muškarac i žena s djevojčicom, koje je moja supruga prepoznala kao naše bivše susjede s Kajzerice. Odjednom se začula vriska: Pusti! Puštaj! Ne sjećam se točno svih detalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvi trenutak pomislio sam da je neki automobil prikliještio dijete između parkiranih automobila. Kad sam prišao bliže, vidio sam da majka drži djevojčicu na tlu, kako otac pokušava psu rastvoriti čeljust i spriječiti da je opet ne ugrize. Ja sam psa udario snažno nekoliko puta nogom u rebra. Trajalo je to možda minutu-dvije dok ga nismo odvojili od djevojčice. Tu je došla i jedna liječnica, koja je pogledala djevojčicu. Curila joj je krv na trbuhu. Roditelji su je posjeli u automobil i odjurili prema obližnjem KBC-u Zagreb na Rebro. Tu je ubrzo došao i prijatelj roditelja djevojčice i dao mi njihov broj. Javio mi se jutros otac djevojčice i rekao da je otpuštena iz bolnice te kako ozljede, srećom, nisu teške", kazao je očevidac za Jutarnji.

Očevidac je kazao da je pas bio na povocu, ali da je povodac bio dovoljno dugačak da je pas mogao dohvatiti djevojčicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik psa bio je u šoku, vikao je na njega i tukao ga.

Pu zagrebačka još se nije oglasila, a roditelji nisu bili raspoloženi za razgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo