hitno traži dom / Ovo je novi Pas Medo i u problemu je: vlasnici ga žele eutanizirati i živi u gladi

Image
Foto: Facebook

Medini vlasnici su bolesni i više ne mogu o njemu brinuti pa razmišljaju o tome da ga eutaniziraju

2.5.2017.
17:40
Facebook
VOYO logo

Drugi pas Medo je u problemu, a iz njega ga pokušava izvući Karolina Đanić koja aktivno objavljuje fotografije i pokušava pomoći napuštenim i zlostavljanim psima. 

Jučer je ponovno podsjetila na njega na svom Facebook profilu s alarmantnom porukom. Naime, Medini vlasnici su bolesni i više ne mogu o njemu brinuti pa razmišljaju o tome da ga eutaniziraju. Karolina moli ljude dobre volje da pomognu i udome Medu koji se trenutačno nalazi u okolici Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njen status prenosimo u cijelosti:

"Medu smo zaboravili. Nisam stigla otići do njega… ko zna kad je zadnji put jeo. I pio vodu. Jer nikad nije imao vode kad sam došla tih par puta… (…) Medo hitno traži novi dom. Stari vlasnici su bolesni i žele ga eutanazirati. Oni ga ne mogu hraniti jer su nepokretni, to ponekad napravi susjeda. Ovih par puta dok sam ga posjetila, u zdjelici sam vidjela jedino pljesnivi kruh i ukiseljeno mlijeko. Vodu nisam nijednom našla. On doslovno živi u gladi. Nalazi se u okolici Zagreba, nije cijepljen niti čipiran dok ne nađemo udomitelja. A i treba ga oporaviti. Najbitnije je da mu nađemo novog vlasnika. Koji zna s velikim psima", napisala je na svom Facebooku gdje joj se možete javiti ako vi ili netko drugi može pomoći starom Medi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo