ružne scene / Paranoični zadarski ugostitelj optužio susjedu da mu 'krade goste', a zatim je ošamario

Image

Nakon intervencije policije napadnuta žena na sudu je posvjedočila kako sa Zadraninom ima zajedničku terasu pa ljude koji odsjednu kod njega znaju upućivati gdje i što vidjeti

24.2.2017.
10:47
VOYO logo

Zbog fizičke borbe za turiste koja je u konačnici kulminirala šamaranjem susjede, Zadranin V.B proglašen je krivim za remećenje javnog reda i mira na zadarskom Prekršajnom sudu, piše Zadarski.hr. 

Sud mu je odredio novčanu kaznu od 1.147,50 kuna. Sukob je inače, izbio u Zadru 30. lipnja oko 19 sati kad je Zadranin postao uvjeren da njegova susjeda s kojom dijeli terasu pokraj stana kojeg iznajmljuje turistima, potajno odvlači goste. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što tvoj sin ima komunicirati s mojim gostima, to je moj biznis!“, vikao je susjedi nakon čega je ženu i najmanje dva puta ošamario kazavši joj: „Daješ usluge mojim gostima!“

Nakon intervencije policije napadnuta žena na sudu je posvjedočila kako sa Zadraninom ima zajedničku terasu pa ljude koji odsjednu kod njega znaju upućivati gdje i što vidjeti, te im pomognu na svaki način. Pojasnila je da je njezin sin komunikativan, te da se sprijateljio sa jednom obitelji, što je Zadraninu možda zasmetalo. Nakon što ga je inkriminiranog dana dok je šetala mačku napao upitala hoće li ju udariti, V.B. se zaletio prema njoj, a mačka joj je iskočila iz ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadranin ju je snažno udario i počeo joj vikati da daje usluge njegovim gostima, što je zvučalo jako ružno. Nakon toga je jedan mladić stao između njih dvoje i viknuo mu 'Dosta je, gubi se', nakon čega se napadač udaljio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo