ne propustite / Pale su prve maske u 'Tajnama'

Image
Foto: RTL

Čuvši da su seoska djeca maltretirala Marinine štićenike, Davora i Leu, mali Marko kreće u osvetnički pohod. Marina i Filip kreću za njim ne bi li ga zaustavili, no ne uspiju ga stići na vrijeme i dođe do tučnjave.

25.9.2013.
13:18
RTL
VOYO logo

U večerašnjoj epizodi dramske serije 'Tajne', RTL Televizije, koja se emitira od 20.00 sati, past će maske Brigite i Barbare. Njihove spletke u koje su uvukle i Džonija, zakomplicirat će odnose među obiteljima i suseljanima Vilin Dola.

Image
Foto: RTL

Čuvši da su seoska djeca maltretirala Marinine štićenike, Davora i Leu, mali Marko kreće u osvetnički pohod. Marina i Filip kreću za njim ne bi li ga zaustavili, no ne uspiju ga stići na vrijeme i dođe do tučnjave. Za to vrijeme seljani se dižu protiv štićenika i traže Ivana Franića da štićenike protjera iz sela. Nikola, pak, provodi istragu o cijelom slučaju i uspije iz Džonija izvući potvrdu da je on nahuškao svoje nećake protiv štićenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Brigita i Barbara pokušavaju sakriti tragove svog spletkarenja. Barbara odlazi umiriti Džonija kako ih ne bi odao, a Brigita manipulira Ivanom, tražeći od njega da izabere između Marine i svoje obitelji.

Zahvaljujući Filipovoj intervenciji, Marina i Ivan dokazuju seljanima da je Marko bio izazvan kada je napao Džonijeve nećake. Brigita i Barbara su zabrinute jer znaju da bi Ivan mogao doznati tko stoji iza napada, no hoće li Džoni šutjeti ili ih odati, pogledajte u večerašnjoj epizodi 'Tajni', od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo