sve je utihnulo / Pala zadnja klapa druge sezone Ruže vjetrova

Image
Foto: RTL

Popularna serija, koja je, između ostalog, 'uzrokovala' nove riječi u kolokvijalnom govoru gledatelja, poput 'meže', 'boga't draga', 'guglite' i mnogo drugih, a koje je izmislila popularna Seke Odak (Nives Ivanković), imala je sveukupno snimljenih 346 epizoda.

10.3.2013.
11:40
RTL
VOYO logo

U subotu navečer, oko 19 sati, na splitskom setu studija TTTS, serije RTL Televizije 'Ruža vjetrova', sve je utihnulo. Pogasila su se svjetla reflektora, a ispisani listovi scenarija ostali su razbacani po setu – pala je zadnja klapa druge sezone 'Ruže vjetrova'!

Popularna serija, koja je, između ostalog, 'uzrokovala' nove riječi u kolokvijalnom govoru gledatelja, poput 'meže', 'boga't draga', 'guglite' i mnogo drugih, a koje je izmislila popularna Seke Odak (Nives Ivanković), imala je sveukupno snimljenih 346 epizoda. U drugoj sezoni snimljeno je 160 epizoda, a zavrzlame, ubojstva, prevare, ljubavni trokuti i spletke u kojima je sudjelovalo 14 glavnih glumaca, osvojile su mnoge domove kao i facebook korisnike koji su otvorili na stotine fan stranica vezanih za 'Ružu vjetrova' i njihove glumce.

Gledatelji su imali prilike gledati i glumce u velikim gostujućim ulogama poput Duška Valentića i Aleksandra Cvjetkovića, a do kraja svibnja, gledat će i Petra Ćiritovića te Arijanu Čulinu koja u seriji glumi već posljednjih mjesec dana.

Od početka druge sezone kroz setove 'Ruže vjetrova' prošlo je preko 130 glumaca, a serija se snimala na mnogo atraktivnih vanjskih lokacija poput Klisa -kanjon Cetine, u Rankovoj vili (u Trogiru), na plažama u Omišu i Dućama, na Prokurativama te mnogim drugim lokacijama u Splitu i njegovoj okolici.

Na setu su stvorena i velika prijateljstva, a bilo je i novih 'pridošlica' poput ježa koji je pronašla        Petra Cicvarić, a o kojem su se glumci brinuli. Glumci su slavili rođendane i tradicionalno, svaki rođendan, na setu iznenadili slavljenika tortom i pjesmom, osim Stojana Matavulja koji je na poklon dobio posebnu tortu od čevapčića! Nisu mogli jedni bez drugih ni kada su imali pauze snimanja, pa su tako Slavko Sobin i Tomislav Čubelić iznenadili Marinu Fernandez  na godišnjem odmoru u Portugalu! Bilo je tu i nezgodnih situacija poput one kada je Zoran Pajić završio u moru zanesen ulogom!

'Ruža vjetrova'  stvorila je mnoga prijateljstva, a svi glumci zajedno su se složili da su im kolege postali zamjenska obitelj, budući da su svaki dan, više od 12 sati provodili zajedno. Kako kažu, biti će im neobično ne gledati jedni druge na dnevnoj bazi, no zasigurno će se ponovno sresti ispred kamera.

Nove zaplete ali i rasplete i iznenađenja, gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka, od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo