Ozbiljno se 'zakuhava' između taksista u Zagrebu

'Ovo je više neizdrživo. Tražit ću sastanak nekoliko institucija jer ovo nije Afganistan niti zemlja bezakonja. Našim vozačima prijete, pljuju ih i prate po gradu.

27.4.2011.
13:55
VOYO logo

Nakon slučaja u kojem je u zagrebačkoj Dubravi jedan od taksista iz udruge Radio taksi Zagreb plinskim pištoljem prijetio vozaču Cammea, doznali smo kako sličnih slučajeva ima mnogo.

Tako nam se vlasnik Taksi Cammea Kosta Minovski požalio da njegove vozače taksisti Radio taksija prate po gradu, zbog čega su ovi u strahu te ne staju građanima koji im mašu uz cestu. Tako je Minovski istaknuo da su zbog toga u noći s utorka na srijedu izgubili najmanje 10 klijenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozači Cammea također u velikom luku izbjegavaju i taksi stajališta na kojima se nalaze taksisti koji su donedavno imali monopol u Zagrebu. Minovski dodaje kako mu se vozači žale i da ih gađaju jajima, vrijeđaju, pljuju, gađaju opušcima, a dispečeri Cammea svakodnevno zaprime oko stotinu lažnih poziva.

Oko za oko, zub za zub

''Za lažne pozive pronašli smo rješenje, pa tako nakon dva lažna poziva blokiramo broj i ta osoba više neće moći dobiti taksi ni u kojem slučaju. No, pozivi i nisu problem, nego je problem nasilje prema vozačima. Pozivam Radio taksi da sankcionira svoje vozače za koje se utvrdi da stvaraju probleme. Mi smo u potpunosti legalna firma i vozači imaju sve potrebne dozvole i ja ću učiniti sve da zaštitim njih i svoju imovinu'', poručio je za Danas.hr Kosta Minovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i da vozači udruge Radio taksi Zagreb ''ne znaju u što se upuštaju'', te da je on spreman vratiti ''oko za oko, zub za zub''.

Vezani članak:

arti-201104260088006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo