DRAMATIČNI VIDEO / Ovo su heroji Pelješca: nadljudska borba s vatrenom nemani!

Dramatične snimke s terena pokazuju nam kako izgleda borba s realnom vatrom na terenu i s kakvim naporima se vatrogasci bore s vatrenom nemani

22.7.2015.
16:04
VOYO logo

Znamo kako izgleda slika klasičnog heroja, snažnog mišićavog i u odijelo obučenog muškarca ili žene, koji svojim nadljudskim moćima donose prevagu dobra nad zlim, izlazeći često iz bitke neoštećeni, ili tek malo, da dojam bude realniji.

No, vatrena stihija koja već treći dan satire Pelješac i Korčulu pripada nikakvoj mitologiji niti fikciji druge vrste, već je realna opasnost koja ugrožava ljudske živote i imovinu. Neki su u toj borbi s vatrenom nemani već ostali bez ičega, plamen je progutao sve što su posjedovali - maslinike, vinograde, kuće i gospodarske objekte, no većina naselja je ipak uspješno obranjena - i to zahvaljujući nadljudskim naporima vatrogasaca, stanovnika, vojnika i svih ostalih koji aktivno sudjeluju u gašenju požara!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira gdje se trenutno nalazili, na plaži, udobnosti svog doma ili u uredu, skrenite svoju pozornost na video koji vam ekskluzivno donosimo, a koji pokazuje kako izgleda borba s vatrom na terenu, koliki napori i želja su potrebni da bi se u praktično nemogućim uvjetima na terenu obranio svaki centimetar od vatre!

S pravom ove dečke - čut ćete kako se jedan predstavlja kao Ante - ali i sve one koji sudjeluju u ovoj velikoj akciji gašenja poraža na Pelješcu možemo nazvati HEROJIMA! To su ljudi koji bez nadljudskih moći, ali s nadljudskim naporima i nevjerojatnom željom obuzdavaju ovaj - sad već možemo reći - strašni požar!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka čast dečki!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo