VELIKO RAZOČARANJE / 'Ovo je žalosno, sudio nam je slijepac!'

Image
Foto: AP

Hrvatski reprezentativci nisu skrivali razočarenje zbog gubitka utakmice sa Španjolskom za plasman u četvrtfinale Eura, a prema njihovim ocjenama, suci su bili ti koji su odlučili tko će nastaviti natjecanje.

19.6.2012.
9:27
AP
VOYO logo

"Tužno, žalosno. Ne mogu prežaliti što se nismo plasirali u četvrtfinale, ali mogu reći da su suci odlučili tko će proći dalje. Svi smo bili odlični, jer ravnopravno odigrati protiv Španjolske, čak i stvoriti više konkretnih prilika protiv takve ekipe, nije mala stvar. No, očito netko nije htio da prođemo dalje", izjavio je Mario Mandžukićnakon poraza od Španjolske koji je Hrvatsku eliminirao s Eura.

Vedran Ćorluka, koji je već i tijekom utakmice imao primjedbi na suđenje, pa je zbog prigovora zaradio žuti karton, njemačkog suca Wolfganga Starka prozvao je slijepcem koji je oštetio hrvatsku ekipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sudac je slijepac, nije vidio dva čista jedanaesterca, a upitan je i španjolski gol. Jednostavno, nemam riječi, sudio nam je slijepac'", kazao je Čarli.

Kapetan reprezentacije Darijo Srna smatra kako je hrvatska reprezentacija pokazala da se može nositi s najboljom ekipom na svijetu.

Image
Foto: AP

"Teško mi je bilo što reći. No, ne trebamo spuštati glavu. Pokazali smo da spadamo u sam vrh nogometa. Igrali smo dobro, Španjolci su praktički bili bez šanse, a mi smo složili nekoliko sjajnih", izjavio je Srna te se okrenuo budućnosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem se svim svojim suigračima na uloženom trudu u zadnjih mjesec dana i za sve što su dali za ovu reprezentaciju. Zahvaljujem i šefu, koji nas je sjajno vodio proteklih šest godina, ali ostavio je pravu ekipu i pravi kostur na kojem će budući izbornik moći graditi momčad", zaključio je kapetan ove generacije 'Vatrenih'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo