PREPOZNATLJIVI UZORAK / Ovo je novi gostujući dres 'Vatrenih'

Hrvatska nogometna reprezentacija je u Nikeovom dućanu u Ilici predstavila novi gostujući dres s kojim će 'Vatreni' nastupiti na predstojećem Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

27.2.2012.
17:04
VOYO logo

Manekeni na predstavljanju bili su hrvatski reprezentativci Darijo Srna, Mario Mandžukić, Eduardo i Tomislav Dujmović.

"Dres je odličan i vjerujem kako će se sviđati našim navijačima. Ja uvijek nosim veličinu M, tako da mi bolje pristaje uz tijelo," našalio se Eduardo, dok je Dujmović dodao: "Meni nije važan kakav je dres, jedino mi je važno da igram za Hrvatsku", izjavio je veznjak Real Zaragoze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi dres je 23 posto lakši od prošlog, ima i 20 posto jaču strukturu tkanja. Novi gostujući kompleti i dalje koriste poznate crveno-bijele kvadratiće na inovativan i moderan način, a na ovratniku sa stražnje strane piše Uvijek vjerni.

Dres ima laserski izbušene male rupice koje potiču hlađenje pa će naši igrači 'lakše disati'. Najnoviji Nikeov dres je ekološki, a zanimljivo za izradu jednog kompleta potrebno je 13 recikliranih boca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rabljene i odbačene plastične boce tope se kako bi se proizvela nit koja se pretvara u tkaninu. Nike je 2010. godine iskoristio 115 milijuna plastičnih boca, a poredane jedna do druga stvaraju udaljenost od Zagreba do Varšave 32 puta.

Na predstavljanju se pojavio i hrvatski izbornik Slaven Bilić sa suradnicima Aljošom Asanovićem i Nikolom Jurčevićem. Stručni stožer je oduševljen novim dresom, a Bilić se nada da će Maksimir u srijedu na prijateljsku utakmici protiv Švedske biti pun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek se nadam da ćemo imati puni stadion, no bez obzira koliko bilo gledatelja mi ćemo igrati kao da je pun," poručio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo