OMILJENA SLUŠKINJA / Ovo je Hrvatica koja je zavela Sulejmanovog sina

Image
Foto: RTL

Uvjerena da će se sultanova majka i Mahidevran ponovo urotiti protiv nje, a možda je i ubiti, Hurem će zahtijevati da u njezinu službu dođe još jedna sluškinja. Izabrala je mladu Noru, djevojku podrijetlom iz Hrvatske koju su Osmanlije prije nekoliko mjeseci iz Beograda doveli u palaču.

28.11.2012.
12:24
RTL
VOYO logo

U jučerašnjoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog" gledatelji su mogli upoznati novu robinju u haremu koja će ubrzo postati omiljena sluškinja sultanove supruge Hurem, ali i miljenica princa Mustafe.

Obzirom da je Sulejman na ratištu, Hurem strahuje za svoj život. Uvjerena da će se sultanova majka i Mahidevran ponovo urotiti protiv nje, a možda je i ubiti, Hurem će zahtijevati da u njezinu službu dođe još jedna sluškinja. Izabrala je mladu Noru, djevojku podrijetlom iz Hrvatske koju su Osmanlije prije nekoliko mjeseci iz Beograda doveli u palaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Zbog te tužne priče o dolasku u harem, kao i činjenice da nema nikog svog izvan palače, Hurem se odmah poistovjeti s njom, te joj odluči pomoći da se polako penje na haremskoj hijerarhijskoj ljestvici, ali je pritom i iskoristiti kako preko nje doznala što smjeraju Mahidevran i majka sultanija.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL


U epizodama koje ćemo tek vidjeti na RTL-u, Nora će obećati vjernost i služenje sultanovoj supruzi, a Hurem će je zauzvrat naučiti kako zavesti sultanovog sina prestolonasljednika, Mustafu, a samim time i postati njegova miljenica, što će joj osigurati novo mjesto u haremu.

Image
Foto: RTL

Noru u seriji 'Sulejman Veličanstveni' glumi Turkinja MelisaSözen, turska glumica s iskustvom u kazalištu, filmu i serijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo