Ovo je carstvo uhićenih u aferi Daimler!

Nakon što su uhićeni zbog sumnje da su si priskrbili protupravnu imovinsku korist od gotovo milijun eura u aferi Daimler, u javnost su izašli i podaci o imovini Ivana Žabčića i Marka Vukovića.

5.4.2011.
22:46
VOYO logo

Zbog sumnje na pranje novca i zloporabu položaja u aferi Daimler, u utorak ujutro u Zagrebu su uhićeni suvlasnici HS Produkta Ivan Žabčić, Marko Vuković i Tomica Godec. Prema policijskim izvorima priskrbili su si protupravnu imovinsku korist u iznosu od 921.320 eura.

U isto vrijeme Jutarnji list piše kako je Marko Vuković vlasnik više od 5000 kvadrata poslovnih prostora MV Trend centra na karlovačkoj tržnici vrijednih oko 10 milijuna eura. Tu je smještena i njegova radiopostaja Radio trend, uskoro pokreće i vlastitu televiziju, a navodno i novine. Nedavno je od gradske tvrtke Zelenilo kupio obiteljsku grobnicu povijesne karlovačke obitelji Turković, te samo za taj 'projekt', neslužbeno se doznaje, izdvojio više od milijun kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na zgražanje konzervatora, izvođači radova koji su uređivali buduće Vukovićevo posljednje počivalište na njegov su nalog taj spomenik kulture obojili u boju breskve. Nakon konzervatorske intervencije objektu je vraćena prvobitna boja, a pod budnim su se okom odvijali i svi ostali zahvati. Iako je gradska tvrtka prodajom inkasirala pozamašnu svotu, mnogi se još uvijek spore oko činjenice da je prodan spomenik kulture koji se do jučer nazivao 'Grobnica Turković', a na kojem je preko noći osvanula mramorna ploča na kojoj je isklesano 'Obitelj M. Vuković'.

Jutarnji list ujedno piše i kako je Ivan Žabčić za kćer i zeta sagradio luksuznu kuću u Ozlju, a napominje se kako se u istom mjestu nalazi i vrlo luksuzna obiteljska vila Žabčićevih, koju okružuje velika okućnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104050685006 arti-201104050865006 arti-201104050440006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo