Ovisnici o šopingu razočarani Westgateom

Zatvaranje dvadesetak lokala zbog nedostatnih tehničkih uvjeta u najvećem trgovačkom centru u RH razočaralo je brojne redovne posjetitelje Westgatea.

5.2.2010.
20:59
VOYO logo

U najvećem hrvatskom trgovačkom centru Westgateu zatvoren je čak 21 lokal od njih ukupno 260 zbog nedostatka minimalnih tehničkih uvjeta.

arti-201002040274006Naime, piše Večernji list, inspekcijom lokalnih vlasti otkriveno je kako 21 manja trgovina i jedan prehrambeni objekt ne ispunjavaju spomenute zahtjeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao dokaz za ishodovanje minimalnih tehničkih uvjeta potrebno je imati građevinsku i uporabnu dozvolu za objekt u kojem se lokal nalazi, dokaz o ispravnosti električnih instalacija, izvješće o ispitivanju učinkovitosti ventilacije, rješenje da su provedene mjere za zaštitu od buke, kao i izvješće o onečišćenju zraka od štetnih emisija za ugostiteljske objekte u kojima se pripremaju jela.

Također su potrebni i nalaz o zdravstvenoj ispravnosti vode za piće ako se radi o ugostiteljskom objektu koji se prvi put otvara ili nije poslovao duže od 6 mjeseci, te dokaz o nepropusnosti vodovodne i kanalizacijske instalacije ako se radi o objektu koji se prvi put otvara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo